Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 56
Мисля, че наистина страхотното и завладяващо нещо в математиката и физиката е, че тя отваря достъп до всички тези хипотетици - или поне ви дава езика да говорите за тях. Но в същото време, ако даден сценарий е напълно откъснат от реалността, не всичко е толкова интересно.
Рандал Мънро
Начинът, по който прекарваме времето си, потвърждава какво ценим най-много: телевизия, интернет или Божието Слово?
Ранди Алкорн
Но кой има време да пише мемоари? Все още живея мемоарите си.
Ребека Уелс
Тъгата може да те намери навсякъде и по всяко време, така че по-добре се забавлявай, когато можеш.
Ребека Уелс
Когато си кафяв мюсюлманин от Иран и говориш за Исус по телевизията, трябва да запазиш хладнокръвие през цялото време, нали? Това не е ракетна наука.
Реза Аслан
Това, за което отделяме времето си, вероятно е най-важното решение, което вземаме.
Рей Кързуайл
Истинската разделителна линия между нещата, които наричаме работа, и нещата, които наричаме свободно време, е, че в свободното време, колкото и активни да сме, ние правим своя собствен избор и собствени решения. Засега чувстваме, че животът ни е наш собствен.
Реймънд Уилямс
Липсва ми през цялото време. В главата си знам, че си е отишла. Единствената разлика е, че свиквам с болката. Това е като да откриеш голяма дупка в земята. Като начало забравяш, че е там, и продължаваш да падаш. След известно време все още е там, но се научаваш да го заобикаляш.
Рейчъл Джойс
Защото в крайна сметка всичко се връща в морето, в кръговрата на океана, във вечно течащата река на времето, при която няма нито начало, нито край.
Рейчъл Карсън
Целувам се с мъжете вече 20 години. И през цялото време съм се бояла, че правя нещо неправилно. Химията е много важна за целувката. Вие можете да изиграете каквото и да е, но само не и целувката. Това е тежко.
Рейчъл Макадамс
Всяка година прекарвам един месец само в плаване, но все още работя, когато съм на лодката. Никога не отделяте работата от свободното време. Лодка е като вълшебен свят, като малък остров.
Ренцо Пиано
Не е достатъчно да отделите време за децата си. Има определени етапи в живота им, когато трябва да им отделите времето, когато те го искат. Не можете да управлявате семейството си като компания. Не става.
Андрю Гроув
Не искам стиховете ми да са сантиментални, въпреки че признавам, че чувството вероятно е по-скоро недостатъчно отчетено в чувствата на много хора през повечето време.
Андрю Моушън
Подобно на много хора, дълго време си мислех, че пътят към ада е постлан с лоши продължения.
Андрю Моушън
Човешките същества оцеляват от хилядолетия, защото повечето от нас взимат добри решения за здравето си през повечето време.
Андрю Уейл
Колкото повече хора имат, толкова по-малко съдържание изглеждат. В Америка културното очакване да бъдем щастливи през цялото време и децата ни да бъдат щастливи през цялото време е токсично и мисля, че това наистина пречи на емоционалното благополучие.
Андрю Уейл
За мнозина в съвременния свят времето за традиционна медитация и упражнения в седнало положение е почти невъзможно.
Андрю Уейл
Формата следва печалбата е естетически принцип на нашето време.
Ричард Роджърс
Сантиментален съм към музиката от 90-те. Жалко, наистина. Но аз обичам всичко. Що се отнася до мен, 90-те години бяха най-добрата ера за музиката, дори и нещата, които ненавиждах по онова време, дори нещата, които ми причиняваха стомашни спазми.
Роб Шефийлд
Понякога страхотни мелодии се случват в лоши моменти и когато лошото време свърши, не всички мелодии продължават с вас.
Роб Шефийлд
Не всички приятелства отнемат много време, за да растат и да се задълбочават. Някои се формират в един миг.
Робин Лий Хатчер
В края на себе си беше най-доброто място да откриеш Господ по време на работа.
Робин Лий Хатчер
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
100
Следваща