Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 53
Правим всякакви неща, за да останем красиви. И все пак прекарваме изненадващо малко време, като се грижим за най-важното - за начина, по който функционира нашият ум.
Матийо Рикар
Едно от нещата, с които се сблъсках с времето и отново в кариерата си, е схващането, че ако една книга е лесна за четене, е някак лесно да се напише.
Матю Райли
Сънят от сън осигурява очарователен неврохимичен успокояващ балсам. Това е по време на сън в съня и само по време на сън в съня, когато мозъкът ни изключва свързания със стреса неврохимикал, наречен норадреналин.
Матю Уокър
Ние убиваме времето, но времето ни погребва.
Машадо де Асис
Като писател се чувствам късметлия, че мога да управлявам нюанси. По-интересно ми е да гледам как нещата се променят с времето, как хората се опитват и понякога не успяват да осмислят живота си.
Мег Уолицър
Обичам, когато се свържа с Маркъс по телефона и докато той казва здравей, мога да чуя музиката, която слуша на заден план. Тази музика е звукът му без мен. Как се заобикаля, когато аз не съм там, което е почти през цялото време.
Меган Макафърти
Защо винаги имаше толкова много бариери между нас? Бариери на облеклото, на етикета, на времето, възрастта и разума.
Мелани Бенджамин
Когато се обърна, той обгръща лицето ми в ръцете си и ме целува толкова дълбоко, че не знам кой за кого диша, но устата и езикът му имат вкус на топъл мед. Не знам колко време продължава, но когато го пусна, вече ми липсва.
Мелина Маркета
Някак си, дори и в най-лошите времена, най-малките частици от доброто оцеляват. Важна беше хватката, в която човек държеше тези фрагменти.
Мелина Маркета
Когато пазарувам, през повечето време съм разочарована.
Мелиса Маккарти
В древни времена мъжете се биеха с десните си ръце и се защитаваха с левите си ръце... дясната страна на тялото се смяташе за мъжествена, а лявата страна - женска.
Менли Палмър Хол
Моето време е изключено. Но трябваше да го извадя. Някои неща трябва да кажете, колкото и глупаво да звучат. Някои неща, които не можете да запазите за по-късно. Може и да няма по-късно.
Мери Пиърсън
...и времето се превръща в забравена подробност.
Мери Пиърсън
Дали определени събития в живота ни оставят трайна следа, замръзвайки част от нас във времето и това се превръща в пробен камък, с който измерваме остатъка от живота си?
Мери Пиърсън
Начинът, по който го виждам, да си мъртъв не е много далеч от това да си на круизен кораб. По-голямата част от времето си прекарвате в легнало положение по гръб. Мозъкът е изключен. Плътта започва да омеква. Нищо много ново не се случва и нищо не се очаква от вас.
Мери Роуч
Разграничението между вътрешната вяра и външното поведение позволи на много хора да се насладят на чувството за запазване на вътрешната си благоприличие, като в същото време не рискуват загуба на препитание, никакъв компромис по отношение на амбициите за кариера, да не говорим за евентуално повече санкции; следователно никога не разкрива никакви признаци на несъгласие или открито показва нещо по-малко от привидно пълна отдаденост на режима и неговата политика.
Мери Фулбрук
...от това, което знаеше за Съществата на Мрака, те нямаше да си губят времето, поставяйки сложни капани. Те просто ще изядат някого.
Мерседес Лаки
Трябва да сте проактивни, да отделите време в графика си и да поемете отговорност да бъдете най-здравият човек, който можете да бъдете - никой друг няма да го направи вместо вас.
Мехмет Оз
Ако направя работното ви място благоприятно за разходка по време на обяд или за тренировка по някое време през деня, или накарам хората да използват повече стълбите, като създам стимули за това, тогава хората ще започнат да го правят естествено.
Мехмет Оз
Ние прекарваме по-голямата част от времето си в американското здравеопазване, за да коригираме грешките, които или ние в професията причиняваме, или нашите пациенти, без да го осъзнават, причиняват на себе си.
Мехмет Оз
Всяка сутрин ставам по едно и също време.
Мехмет Оз
Можете да върнете всички коледни подаръци, които искате, но никога няма да си върнете времето, прекарано с роднините си.
Анди Боровиц
Предишна
1
...
52
53
(Текуща)
54
...
100
Следваща