Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 52
Животът е труден. Трудно е да ходим сред хората, от време на време да се обличаме по нов начин, вместо просто да паднем и да лежим.
Майкъл Кънингам
Време е да натиснете бутона Рестарт! Рестартирайте вибрациите. Променете думите си, за да промените вибрацията.
Майкъл Лозиър
Някой там използва факта, че поръчките на фондовия пазар пристигат по различно време на различни борси, за да управляват поръчки от един пазар на друг.
Майкъл Луис
Винаги записвайте идеите си, колкото и глупави или тривиални да изглеждат. Носете бележник с вас през цялото време.
Майкъл Морпурго
Не забравяйте да пишете за себе си, а не за пазар и си дайте време да развиете свой собствен стил, собствен глас. Това отнема цял живот. Наслаждавай се!
Майкъл Морпурго
Баща ми веднъж каза, че е родител, че единственото нещо, което правиш, изисква много дълъг период на обучение, а по времето, когато ставаш компетентен, вече не ти трябват уменията. Независимо от тази скромна оценка на техните родителски умения, те бяха прекрасни родители.
Майкъл Спенс
Ние живеем в ужасно време. Никой вече не иска да слуша на обед "Металика".
Майкъл Фасбендър
Скептицизмът не е позиция, която да залагате преди време и да се придържате, независимо от всичко.
Майкъл Шърмър
Бялата работническа класа иска работа. Те не искат да се заклещят, опитвайки се да свържат двата края с работа на непълно работно време и държавна помощ. Те искат добре платена работа, с която могат да се гордеят. Типът работа, която избяга от Америка благодарение на левицата.
Майло Янопулос
Религията е ужасно опетнена с течение на времето, нейната девствена чистота отдавна е изчезнала под режима на вярата и тя вече не е католическа, тоест универсална.
Макс Хайндел
Времената ще се променят към по-добро, когато се промените.
Максуел Малц
Отне ми много, много време, за да скъсам веригите, които са в мен.
Манал Ал-Шариф
Прекалено консумираното в страх през цялото време ще доведе до лошо качество на живот.
Мари дьо Франс
Времето далеч от мисленето за нещо е също толкова ценно – може би дори повече – отколкото директното мислене за това.
Марк Гугенхайм
Всеки сто години средствата за масова информация претърпяват изменения. Днес е настанало време на тотален обмен на информация между конкретни хора. В това се и състоят бъдещите интернет реклами: нищо не сработва по-добре, от препоръчаното от твой приятел, което ти можеш да видиш на неговата страница.
Марк Зукърбърг
След известно време обаче групата просто не беше добро средство за песните, които написах.
Марк Нопфлър
Всъщност прекарвам толкова време в слушане на нова музика, колкото на стара. Вероятно повече. Просто се опитвам да извадя нещо от всичко.
Марк Нопфлър
Мисля, че фокусът на поета не е точно това, което е на прозаика, не е изцяло върху света отвън. Фиксирана е в областта, където вътрешното среща външното, където чувствителността на поета среща времето, среща улицата, среща с други хора... онази земя на сянка между себе си и реалността.
Марк Странд
Практикувам да оставам спокоен през цялото време, започвайки със ситуации, които не са напрегнати.
Марта Бек
Когато отделим време, за да забележим нещата, които вървят правилно - това означава, че получаваме много малки награди през целия ден.
Мартин Селигман
Може би греша, но ми се струва, че с времето се научаваш да мислиш, преди да действаш.
Мартин Скорсезе
Трайното постигане на целта изисква много време, упорита работа, жертви и отдаденост на процес, който се поддържа с години.
Маршал Голдсмит
Предишна
1
...
51
52
(Текуща)
53
...
100
Следваща