Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 50
През последните два месеца бях много зает със собствените си математически спекулации, които ми костваха много време, без да съм постигнал първоначалната си цел. Отново и отново бях примамван от често интересните перспективи от едната посока в другата, понякога дори от волята, както не е рядкост в математическите спекулации.
Карл Фридрих Гаус
Времето ни прави по-мъдри. И по-страхливи.
Карлос Руис Сафон
Армията е нация в нацията. Това е една от злините на времето.
Алфред дьо Вини
На мен ми харесва да съм знаменитост, когато това ми помага. В останалото време се старая да бъда просто човек от тълпата.
Катрин Деньов
Красотата е най-необходимото нещо на света и в същото време най-ненужната.
Катрин Деньов
Действително, труда помага на човек да се примири с бягащото време, даже когато то бяга безцелно.
Кобо Абе
Сатирата е като бръснач: с времето губи остротата си.
Константин Мелихан
Благодарен съм, че всяка сутрин се събуждам. Имам голямо семейство, пълно с деца, които се смеят през цялото време и се обичат.
Крис Кристофърсън
80-те бяха диво десетилетие и имах фантастични времена. И свърших наистина забавна работа.
Крисчън Слейтър
Изглежда, единствената разлика между нашите приятели и врагове е в това, колко време те отделят в разговори, преди да стрелят във вас.
Лоис Макмастър Бюджолд
Всички, по едно или друго време, сме били изпълнители и много от нас все още са - политици, плейбои, кардинали и крале.
Лорънс Оливие
Приятелството е едновременно сянка, която ни приютява от топлината на слънцето, и защитава от времето.
Лудвиг ван Бетховен
Времето, което ние отдаваме на нашата любов, никога не трябва да носи вреда на делата ни.
Луи XIV
Аз съм на точното място, в точното време и правя правилното нещо.
Луиз Хей
Опитвам се да убедя семейството си да прекарва повече време в Китай. Не е забавно да си в изгнание. Дори не мога да разбера основните 26 букви, камо ли да оперирам, на английски. Често чувствам, че въпреки че съм намерил небето на свободата над главата си, съм загубил почвата, на която стоя. Трябва да се върна в родината си, където мога да намеря вдъхновение.
Ма Дзиен
Моят най-голям недостатък е неувереноста. Знам, че никой никога няма да ми повярва. А аз през цялото време ужасно се боя. Неувереноста ме преследва денонощно, седем дни в седмицата.
Мадона
Глупостта, както и времето, никога не свършва.
Александър Фюрстенберг
Времето за действие е минало! Сега е време за безсмислените караници!
Ашли Брилиант
Винаги искам да знам какво правя, но има времена, когато никой няма да ми го каже.
Ашли Брилиант
Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност.
Блага Димитрова
В нужното време и на нужното място... ние не сме нужни никому.
Генадий Малкин
Във времената на повсеместна лъжа, да казваш истината е екстремизъм.
Джордж Оруел
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
100
Следваща