Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 48
Надявам се, че ми остава време да снимам нещо красиво. Знам, че тийнейджърите няма да тичат към този филм, но определено ще го гледат, когато пораснат.
Франсис Форд Копола
Единственото за което съжалявам е че не ми достига време да прочета всички книги, които искам.
Франсоаз Саган
Знаете ли разликата между богати и бедни? Бедните продават наркотици, за да си купят "Найк", в същото време в което богатите продават "Найк", за да си купят наркотици.
Фредерик Бегбеде
Света е невъзможен без времето, но и времето е невъзможно без света.
Артур Шопенхауер
Времето ни се дава безплатно, но то е безценно. Не можете да го задържите, но можете да го използвате.
Харви Маккей
За тези, които обичат... времето е вечност...
Хенри ван Дайк
Човек е невъзможно да живее честно и в същото време да е богат и уважаван.
Хенри Дейвид Торо
Когато живееш в надежда от дълго време като мен, изведнъж осъзнаваш, че сигурността е далеч по-желана от надеждата.
Хишам Матар
Не помня време, когато думите не бяха опасни.
Хишам Матар
За съжаление е много вярно, че без свободно време и пари любовта не може да бъде нищо повече от оргия на обикновения човек. Вместо да бъде внезапен порив, изпълнен с плам и умиление, той се превръща в неприятно утилитарно дело.
Шарл Бодлер
Трудолюбие. - Не губете време напразно; бъдете винаги заети с нещо полезно; отказвайте всички ненужни действия.
Бенджамин Франклин
Има неща, за които не говорите дълго време, но веднъж кажете ли, ти никога няма да престанеш да ги повтаряш.
Бенжамен Констан
Необходимо е време, за да съсипете един свят, но времето е всичко, което е необходимо.
Бернар дьо Фонтенел
Бих написал по-кратко писмо, но нямах време.
Блез Паскал
Щастие: да гледаш телевизор на гости при твоето момиче по време на прекъсване на захранването.
Боб Хоуп
Ние помним лошите времена и добрите, забравяйки, че в голяма част от времето не са нито лоши, нито добри. Просто времена.
Брандън Сандерсън
Ако съм уплашен, значи съм на нужното място и в нужното време.
Брус Уилис
Родена съм по време на войната и съм израснала във време на нормиране. Нямахме нищо. Това влияе върху начина, по който гледам на света.
Вивиан Уестууд
Всички приличат на клонинги и единствените хора, които забелязвате, са на моите години. Не забелязвам никого, освен ако не изглежда страхотно, и от време на време го правят и обикновено са на 70.
Вивиан Уестууд
Науката, свързваща повишената честота и тежестта на екстремното време с климатичната криза, нараснала изключително много през последните няколко години.
Ал Гор
Нямаме време да бъдем самите себе си. Имаме време само за това, че да бъдем щастливи.
Албер Камю
Човешката потребност от език не е просто за предаване на смисъла, а в същото време слуша и потвърждава съществуването на човек.
Гао Синдзиен
Предишна
1
...
47
48
(Текуща)
49
...
100
Следваща