Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 47
Децата са време, съзряващо в свежо тяло.
Андрей Платонов
Родителите ми винаги са ми говори, че аз мога да постигна всичко, но никога не са ми казвали, колко време ще отнеме.
Рита Ръднър
Ти през цялото време казваш на себе си: "Аз мога да го направя, но няма", а това е не повече от друг начин да кажеш, че ти не можеш.
Ричард Файнман
С времето модата стана част от моята ДНК.
Роберто Кавали
Времето минава. Затова, каквото и да правите, направете го. Направете го сега. Не чакайте.
Робърт Де Ниро
Понякога завиждам на мъртъвците: те са пълни със свободно време.
Робърт Де Ниро
Рано или късно идва криза в делата ни и как ще се справим с нея определя бъдещото ни щастие и успех. От началото на времето всяка форма на живот е била призована да посрещне такава криза.
Робърт Колиър
Когато е започнал потопът, дъжда е валял 40 дни и 40 нощи. Точно като по времето на моята последна отпуска.
Робърт Орбън
Просто е удивително колко важна е вашата работа, когато трябва да отделите време от нея, и колко е маловажно, когато поискате увеличение на заплатата.
Робърт Орбън
Моята футболна игра се основава именно на импровизация. Често при нападащият просто няма време за мислене. Имаш само секунда, рядко повече време, за да реши, да огледа, удари или да подаде.
Роналдиньо
Ние живеем в такова безизходно време, в което щастието трябва да се скрива, като физически недостатък.
Сирил Конъли
Времето е лица на вода.
Стивън Кинг
Трябва да премахнем "работата". С това имам предвид премахването на разликата между работа и свободното време, една от най-големите грешки на миналия век, която позволява на работодателите да държат работниците на скапани работни места, като им предоставят малко свободно време.
Тиодор Зелдин
Безпокои ме, че в живота има толкова незначителни неща. В мен тиктака часовник. Аз не се боя от смъртта, но съм на ясно, че на наше разположение е много ограничен период от време. То е немного, и затова ние сме длъжни да използваме всяка секунда.
Том Форд
Ако времето е ценно, никоя книга, която няма да се подобри при многократно четене, не заслужава да бъде прочетена изобщо.
Томас Карлайл
Навсякъде, по всяко време на обикновените хора се дава възможност да избират, изборът е един и същ: свобода, а не тирания; демокрация, а не диктатура; върховенството на закона, а не на тайната полиция.
Тони Блеър
В ретроспекция, хилядолетието отбеляза само един момент във времето. Именно събитията от 11 септември отбелязаха повратна точка в историята, когато се изправяме пред опасностите на бъдещето и оценяваме изборите, пред които е изправено човечеството.
Тони Блеър
Знаете ли, медиите и политиците винаги ще бъдат в малко напрежение помежду си и вероятно през повечето време това е здравословно и наистина дори креативно. Но точно къде - когато новинарските организации се използват като инструмент на политиката, става трудно.
Тони Блеър
Младостта е добра не в това, че дава възможност да се правят глупости, а в това, че дава време за тяхното поправяне.
Тристан Бернар
...ако през цялото време играех едно и също, аз бих полудял.
Уилям Дефо
Еволюцията от животно към човек се определя основно от факта, че с течение на времето има по-малко причини за страх.
Уилям Джеймс
Логиката може да даде огромни ползи само при едно условие: да се прибягва до него навреме и да се изчерпи във времето.
Умберто Еко
Предишна
1
...
46
47
(Текуща)
48
...
100
Следваща