Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 46
Доброто настроение по време на беда намалява бедата наполовина.
Плавт
Мисля, че най-големият дар за мен е, че мога да се изразя в песни. Това ми помага да преживея някои от най-трудните моменти в живота си. Това също ми помага да празнувам някои от най-добрите времена.
Марая Кери
Всички интелигентни решения на проблеми са обект на едни и същи крайни ограничения - ограничения в пространство, време и материали.
Марвин Мински
Вие сте пълен с време - не пипайте моето.
Маргарет Атууд
Единственото нещо, което не ми харесва при актьорството е, че ми отнема толкова много време от семейството ми. В противен случай нямам оплаквания.
Марк Уолбърг
Миналото не е мъртво; дори не е минало. Хората живеят във вътрешно време; моментът, в който се случва решаваща мисъл или чувство, може да бъде по всяко време. Вечните чувства са общи за всички нас.
Марта Греъм
Предавани със скоростта на светлината, всички събития на тази планета са едновременни. В електрическата среда на информацията всички събития са едновременни, няма време или пространство, разделящи събитията.
Маршал Маклуън
Днес ти можеш да станеш знаменит за 10 минути. Нови звезди се появяват всеки ден - така бързо, че аз даже не успявам да ги запомня. Но винаги съм считал, че истинският успех е този, към който е нужно да се върви много дълго време.
Мат Деймън
Казвам откровено, че въобще обичам всичко, което модно, тъй като модното отразява времето.
Мая Плисецкая
Обичаен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво.
Николо Макиавели
На мен не ми е нужно да търся време за общуване с децата. Моите деца са моят живот.
Орнела Мути
Времето заличава всички рани.
Андре Мороа
Абсолютно няма време. И абсолютно нищо не се прави.
Оскар Левант
Времето е леко като пепел или въздух, и бързо, като вода.
Пабло Неруда
Някои хора смятат, че медитацията отнема време за физически постижения. Доведени до крайности, разбира се, това е вярно. Повечето хора обаче откриват, че медитацията създава повече време, отколкото отнема.
Питър МакУилямс
За мнозина негативното мислене е навик, който с течение на времето се превръща в зависимост... Много хора страдат от това заболяване, защото негативното мислене води до пристрастяване към всяка от Голямата тройка - ума, тялото и емоциите. Ако единият не ви хване, другите чакат в крилата.
Питър МакУилямс
Да играеш по телевизията - все едно да развличаш пасажерите на кораб, докато в същото време той потъва.
Питър Устинов
Колко време е изгубено, че да спечеля време.
Пол Моран
В началото на пътуването се чудите колко време ще отнеме пътуването и дали ще го направите през този живот. По-късно ще видите, че къде отивате е ТУК и ще пристигнете СЕГА... така че спрете да питате.
Рам Дас
В нашето време думата "блондинка" звучи почти комично.
Реймънд Чандлър
Времето пълзеше като голяма хлебарка.
Реймънд Чандлър
Колите ревяха като лъвове по време на хранене.
Реймънд Чандлър
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
100
Следваща