Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 45
Родителите ми имат чудесен брак вече много години. Но аз не мога да гарантирам за себе си за толкова дълго време.
Ким Уайлд
Защо не се качите по някое време да ме видите? ... Елате и ще ви предскажа съдбата.
Мей Уест
Ако аз управлявах този свят, щеше да вали само между 2 и 5 сутринта. И всеки, който е бил по това време навън, щеше да се измокри.
Уилям Лайън Фелпс
Убеждението, че младостта е най-щастливото време в живота е в основата си погрешна. Най-щастливият човек е този, който има най-интересните мисли и ние ставаме все по-щастливи с възрастта.
Уилям Лайън Фелпс
Не е необходимо да пеете за любов през цялото време, за да дадете на хората любов. Не трябва да натрапвате тези думи през цялото време.
Джими Хендрикс
Държавата понякога допуска грешки. Когато се появи някоя от тези грешки, спадът в колективния ентусиазъм рефлектира в резултиращия спад в приносите на всеки индивид, във всеки от елементите, формиращи целостта на масите. Работата се парализира до степен на производството на незначителни количества. Време е да бъдат направени корекции."
Ернесто Че Гевара
Не напуснах културизма докато не почувствах, че съм стигнал дотам, докъдето можех да стигна. Същото ще бъде и с моята филмова кариера. Когато почувства, че е дошло подходящото време, ще се отдам на обществено служение. Чувствам, че най-голямата почит идва от хората, служещи на вашата страна.
Арнолд Шварценегер
По това време не трябваше да купуваме от черния пазар. Човек можеше да отиде при лекаря си и просто да каже: "Слушай, трябва да натрупам маса, и искам да вземам нещо." Тогава лекарят щеше да каже: "За да е безопасно, прави го 6 седмици преди състезание." И това щеше да бъде. Дозата, която се вземаше тогава, няма и 10 процента от тази, която вземат сега. Може би 5 процента.
Арнолд Шварценегер
Обичам филмите, винаги съм се интересувала от тях, но искам да почакам за по-подходящо време, за да започна да играя.
Клаудия Шифер
Днес мога да заявя своята надежда и да я заявя от дъното на душата си, че ние в крайна сметка ще видим времето, когато това количество ядрени оръжия ще бъде сведено до нула и светът ще стане много по-добро място за живот.
Колин Пауъл
Губим време, за да си осигурим работно време, и водим битки, за да живеем в мир.
Аристотел
Повечето богове хвърлят зарове, но Съдбата играе шах. И няма да се усетиш, преди да е станало твърде късно, че през цялото време е играла с две царици.
Тери Пратчет
Толкова огромна Вселена и толкова малко време.
Тери Пратчет
Да приемаш нещата твърде на сериозно е сериозна загуба на време.
Харуки Мураками
Човек, който си губи своето време, винаги без най-малко угризение на съвестта посяга и на чуждото.
Джейн Остин
Живеем в много странно време и с удивление отбелязваме, че прогресът върви ръка за ръка с варварството.
Зигмунд Фройд
Всичко, което може да ви накара да се смеете след 30 години, не е загуба на време. И си мисля, че това е нещо много близко до безсмъртието.
Стивън Кинг
Тайната на нещастията ни е в това, че имаме време да мислим щастливи ли сме или не.
Джордж Бърнард Шоу
Защото накрая няма да си спомняш времето, в което си работил в офиса или си косил ливадата си. Изкачи проклетата планина.
Джак Керуак
Ние сме обречени да убиваме времето, затова умираме малко по малко.
Октавио Пас
Време е да започнеш да живееш живота, който си си представял.
Хенри Джеймс
Трудно е да нахраниш един бездеен човек, още по-трудно е да нахраниш цяло семейство, но най-трудно е да се поддържа армия, прекарваща времето си в безделие.
Ксенофонт
Предишна
1
...
44
45
(Текуща)
46
...
100
Следваща