Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 41
Но през цялото време - без значение какво правеше - имаше музика.
Карсън Маккълърс
Късното пристигане беше начин да кажеш, че твоето собствено време е по-ценно от времето на човека, който те е чакал.
Карън Джой Фаулър
Когато в стаята има невидим слон, човек от време на време е длъжен да се препъне в хобота.
Карън Джой Фаулър
Изговорената дума превръща индивидуалното знание във взаимно познание и няма път назад, след като преминете през тази скала. Да не кажеш нищо беше по-поправимо и с времето разбрах, че обикновено това е най-добрият ти начин на действие.
Карън Джой Фаулър
Смехът на работещите майки става най-труден, когато двойният ни живот се разкрие такъв, какъвто е: акт на жонглиране, при който топките могат да се спуснат по всяко време, неизменно върху собствената ни глава.
Алисън Пиърсън
Що се отнася до суверенитета на Босна и Херцеговина, ние се съгласихме да имаме ограничен суверенитет за ограничен период от време и това става ясно от Дейтънското споразумение.
Алия Изетбегович
Не мога да говоря за нещо или да пиша за нещо, ако не го разбирам. Толкова много неща, през които минавам, и много от времето, което прекарвам, е разбиране.
Алтън Браун
Една от функциите на организацията, на всеки организъм, е да предвижда бъдещето, така че тези взаимоотношения да продължат с времето.
Кевин Кели
Вярвам, че всяко устройство трябва да бъде защитено и да наблюдава всяко устройство, а не просто да наблюдавам цялостно в мрежата и след това да реагираме за достатъчно кратко време за контрол на щетите.
Кевин Митник
Не губете време за това да мразите своите неуспехи. Те ни учат повече отколкото успехите. Слушайте, научете се, вървете напред.
Клариса Пинкола Естес
Работя през цялото време, през цялото време се боря с природата.
Клод Моне
Дойде време, когато рекламата в някои ръце достигна статута на наука.
Клод Хопкинс
90 процента от времето ми се отделя на 10 процента от света.
Колин Пауъл
Нямаме търпение правителствата да направят всичко това. Глобализацията действа в интернет време. Правителствата са склонни да се движат бавно по природа, защото трябва да изградят политическа подкрепа за всяка стъпка.
Кофи Анан
Не можеш да угодиш на всички. Когато сте твърде фокусирани върху това да живеете според стандартите на другите хора, не отделяте достатъчно време за отглеждане на своите. Някои хора може да шепнат, да се оплакват и да съдят. Но в по-голямата си част всичко е в главата ти. Хората се интересуват по-малко от вашите действия, отколкото си мислите. Защо? Те имат свои проблеми!
Крис Кар
Сънят е най-доброто време за ремонт, но е трудно да си починем добре, когато не намалим вътрешния си бърборене.
Крис Кар
В наше време суверенната държава се превърна в смъртоносна опасност за човешката цивилизация, тъй като техническите разработки й позволяват да използва безкраен брой и разнообразие от средства за унищожаване.
Кристиан Лоус Ланге
Ние бягаме, когато сме уплашени, бягаме, когато сме в екстаз, бягаме от проблемите си и тичаме наоколо за добро време.
Кристофър Макдугъл
Всеки, който наистина се интересува от нещо, прекарва време сам.
Къртис Ситенфелд
Рекурсия - основа на програмирането, понеже тя съкращава времето за написване на програмите.
Алън Перлис
Аз толкова пъти съм се лъгала в живота, толкова пъти съм възприемала нещата в лоша светлина, аз толкова пъти съм била убедена, че ето този човек ми желае добро... Колкото повече ти причиняват болка, толкова повече порастваш, и има моменти, когато ти мислиш за себе си, че повече болка не можеш да понесеш, че е непоносимо, че е твърде болезнено! Но в същото време ти преминаваш през това.
Лара Фабиан
В древни времена са считали, че меланхолията е тъмна течност, излизаща от човешкото тяло, което е дяволско, а самите меланхолици - особени, странни хора, които виждат това, което не виждат другите, знаят повече и могат да предсказват събития, защото те имат достъп до същността на нещата.
Ларс фон Триер
Предишна
1
...
40
41
(Текуща)
42
...
100
Следваща