Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 39
През цялото това време рисувах - особено във Франция, разбира се - така че, когато се върнах, баща ми ми даде възможност да направя корица за една от книгите, които публикува.
Дик Бруна
Радвам се, че сме имали времената, само за да се посмеем и да изпеем песен, изглежда, че току-що сме започнали и тогава, преди да се усетите, времената, които сме имали заедно, изчезнаха.
Доктор Сюс
Ето мъртвите звезди, които все още греят, тъй като светлината им попадна в капана на времето. Къде стоя на този свят, който, строго погледнато, не съществува?
Дон ДеЛило
Трябва ни време, за да изгубим интерес към нещата.
Дон ДеЛило
Отношението на жените към мъжете се е променило но мъжете, ако говорим за отношенията им към жените, не са променили картите си от времето на Адам.
Дороти Дикс
Ревността е просто любов и омраза по едно и също време.
Дрейк
Искам да те докосна в реално време, за да не те намеря в YouTube, искам да се разходя до теб в планината, а не да ти бъда приятел във Фейсбук.
Ева Енслър
Дайте ми време, и аз ще ви дам революция.
Александър Маккуин
Времето - това е зъболекар, изтръгващ от нас без упойка.
Евгений Евтушенко
Зимата е време за комфорт, за добра храна и топлина, за докосване на приятелска ръка и за беседа до огъня: това е времето за дома.
Едит Ситуел
От времето на Омир всеки европеец, в това, което може да каже за Ориента, е бил расист, империалист и почти изцяло етноцентричен.
Едуард Саид
Фотографа изолира и съхранява момент от времето: важен или незначителен, зависи от разбирането на темите от фотографа и неговото майсторство.
Едуард Уестън
В света на настоящето, в наше време, усещаме, че страданието, мъките, мъките на тялото и душата са по-големи от всякога в историята на човечеството.
Ейвинд Юнсон
По време на мандата ми японското правителство се съгласи сключването на Договор за неразпространение на ядреното ядро и го подписа, провеждайки политика в хармония с признатото открито желание на хората.
Ейсаку Сато
Ти сам угояваш своето нещастие, отделяйки му време. Времето - това е неговата кръв.
Екхарт Тол
Във времена на бури и бури, на нерешителност и запустение една книга, която вече е позната и обичана, прави по-добро четене от нещо ново и неопитвано... нищо не е толкова затоплящо и дружелюбно.
Елизабет Гаудж
Нищо живо никога не трябва да се третира с презрение. Каквото и да е живо, човек, дърво или птица, трябва да бъдат докоснати внимателно, защото времето е кратко. Цивилизацията е друга дума за уважение към живота...
Елизабет Гаудж
Според мен твърде много внимание към времето води до нестабилност на характера.
Елизабет Гаудж
Прекарвах по-голямата част от времето си в напрежение, за да съм приятен човек, така че хората да ме харесват.
Елия Казан
Внушението, или по-скоро автовнушението, е доста нова тема, но в същото време е стара като света. Това е ново в смисъл, че досега е било погрешно изучавано и в резултат на това погрешно разбирано; тя е стара, защото датира от появата на човека на земята. Всъщност автосугестията е инструмент, който притежаваме при раждането си и в този инструмент, или по-скоро в тази сила, се крие удивителна и неизчислима сила.
Емил Куе
Нима хората още не са научили, че времето на повърхностните интелектуални игри е приключило, че агонията е безкрайно по-важна от силогизма, че плачът на отчаянието е по-разкриващ от най-фината мисъл и че сълзите винаги имат по-дълбоки корени от усмивките?
Емил Чоран
Умират само мисли, които са родени на случаен принцип. Другите мисли, които носим със себе си, без да ги познаваме. Те са се изоставили до забрава, за да могат да бъдат с нас през цялото време.
Емил Чоран
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
100
Следваща