Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 38
Понякога частите се появяват, когато е идеалното време да го направите.
Джесика Ланг
Какво да правите, ако в природата срещнете мечка? Правилно, престорете се на мъртви. А знаете ли защо? Защото именно така ще изглеждате след минута. Просто да не губите време.
Джими Кар
Хората може би са единствените същества на Земята, които прекарват значително време в мислене над факта, че някой ден животът им ще приключи.
Джоан Д. Виндж
- Правителствата не променят нещата, - каза тя - само времето прави това.
Джон Брънър
Защо трябва да съм в Румъния в името на неизвестна за мен цел. Имаше време, когато водех войници на битка, мислейки, че изпълнявам дълга си на руски патриот. Разбрах обаче, че сме измамени, че хората имат нужда от мир. Старата армия и Съветският съюз не са съвместими, затова моята военна кариера трябваше да приключи. Без угризения на съвестта можех да се върна към любимото си занимание, работата на полето.
Александър Василевски
Търпението е форма на мъдрост. Това показва, че разбираме и приемаме факта, че понякога нещата трябва да се развият по свое време.
Джон Кабат-Зин
Не е необходимо да унищожаваме миналото. Това време и така е минало.
Джон Кейдж
По начина, по който говореше, можеше да се разбере, че е ходил на училище дълго време. Вероятно това не е наред с него.
Джон Кенеди Тул
Понякога срещате хора и чувствате, че сте ги познавали от дълго време.
Джон Кюсак
Веднъж - преди много, много години - мислех, че съм взел грешно решение. Разбира се, оказа се, че през цялото време съм бил прав. Но сгреших, че си помислих, че греша.
Джон Фостър Дълес
Не бих придал твърде голямо значение на тези студентски бунтове. Спомням си, когато бях студент в Сорбоната в Париж, от време на време излизах и се бунтувах.
Джон Фостър Дълес
Истинската музика трябва да повтаря мисълта и вдъхновението на хората и времето.
Джордж Гершуин
Всички велики композитори от миналото прекарват по-голямата част от времето си в учене. Да се чувстваш сам няма да свърши работа. Човек също има нужда от техника.
Джордж Гершуин
Времето е пари казва поговорката, но я обърнете и получавате ценна истина. Парите са време.
Джордж Гисинг
Времето и случая не могат да направят нещо за тези, които не правят нищо за самите себе си.
Джордж Канинг
Великият артист винаги е преди времето си или зад него.
Джордж Мур
Приказките, както старите приятели, трябва да се посещават от време на време.
Джордж Р. Р. Мартин
Има време и място за всичко и аз вярвам, че това се нарича "фен фантастика".
Джос Уедън
Във времето на богове и чудовища, каква е стойността на човек?
Джос Уедън
Това е най-доброто време за лекар, защото можете да лекувате и третирате състояния, които не са били лечими дори преди няколко години.
Джоузеф Мъри
Рождението не е началото; смъртта не е края. Съществува безгранично битие; съществува продължение без начало. Битие извън пространството. Неприривност без начало във времето.
Джуандзъ
Имахме щастлив брак, защото бяхме заедно през цялото време. Бяхме приятели, както и съпруг и съпруга. Просто си прекарахме добре времето.
Джулия Чайлд
Предишна
1
...
37
38
(Текуща)
39
...
100
Следваща