Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 37
Има свобода да бъдеш млад, което е по-трудно да стане с течение на времето.
Дейв Матюс
Противно на общоприетото схващане, опитът на терор не ви прави по-смели. Може би все пак е по-лесно да скриеш страха си, когато се страхуваш през цялото време.
Дейвид Бениоф
По време на кариерата си се наслаждавах на възобновяване и контекстуализиране на класически герои, които са свързани със съвременната публика.
Дейвид С. Гойър
Антигравитацията, телепортацията, пътуването във времето, енергийната еволюция на ДНК и трансформацията на съзнанието могат да създадат свят, за който малцина от нас дори са мечтали.
Дейвид Уилкок
Собствениците и директорите на социалните медии отдавна допускат или популяризират антииндуистка и антииндийска пристрастност. Не предоставят неутрална платформа, но имат своя политическа програма. Това се разпростира и върху Уикипедия. Време е да бъдат отговорни.
Дейвид Фроли
Хората биха могли рационално да решат, че продължителните връзки отнемат твърде много време и усилия и че биха предпочели да правят други неща. Но повечето хора се страхуват от отхвърляне.
Албърт Елис
Съжалявам, че бях толкова зает с клинична работа, че не успях да отделя много време за експерименти и проучвания на резултатите.
Албърт Елис
Точно както отнема време, за да може да се развие петънце риба в напълно отгледана риба, така и ние се нуждаем от време за всичко, което се развива и кристализира в света на идеите. Архитектурата изисква повече от това време от други творчески произведения.
Алвар Аалто
Вихрената река на времето прави нашата идентичност, а не монохроматичната простота на цвета на кожата или окончателните линии на международните граници.
Джайлс Фодън
Знаех го като съдба и в същото време го знаех като избор.
Джанет Уинтерсън
Книгите за мен са дом. Книгите не правят дом - те са едно, в смисъл, че точно както правите с врата, отваряте книга и влизате вътре. Вътре има различен тип време и различен тип пространство.
Джанет Уинтерсън
Продължавам да разказвам тази история - различни хора, различни места, различни времена - но винаги вие, винаги аз, винаги тази история, защото една история е здраво въже между два свята.
Джанет Уинтерсън
Тялото се изключва, когато има твърде много за понасяне; върви по своя път тихо вътре, в очакване на по-добро време, оставяйки те вцепенен и наполовина жив.
Джанет Уинтерсън
Времето, което изсъхва, ще изсъхне и мен. Ще паднем като узрели плодове и ще се търкаляме заедно по тревата. Скъпи приятелю, нека легна до теб и гледам облаците, докато земята ни покрие и ние си отидем.
Джанет Уинтерсън
Ако през цялото време, когато се опитвате да намерите себе си, изхождайки от мнението на другите, можете да попаднете в неприятности.
Джаред Лето
Ние живеем в тъжно време, когато актьорите стават политици, а политиците - актьори.
Джейк Джилънхол
Убеден съм, че нашето време възлага специална отговорност на писателя.
Дж. Г. Балард
Голяма част от осемдесетте мина покрай мен. Навярно, аз добре съм си прекарал времето. Не помня.
Джеймс Каан
Технологиите се развиват, и сега не е проблем да намерите човек в другият край на света. Все повече време ние общуваме в интернет, твърдейки че създаваме контакти. Но самото общуване се превръща в илюзия. Ето какво е опасно.
Джеймс Макавой
И претърпял част от войната, когато бях дете. Бях твърде млад, за да разбера наистина какво се случва, но едно от любимите ми парчета анимация сега е онова Сбогом синьо небе в Стената, защото това се занимава директно с този период във времето.
Джералд Скарф
Неудовлетвореност - верен знак, че е време да промениш нещо.
Джерард Бътлър
Ще дойде време, когато човечеството ще бъде хуманно към всяко създание, което диша.
Джереми Бентъм
Предишна
1
...
36
37
(Текуща)
38
...
100
Следваща