Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 34
До времето, когато бях на 14 години, бях сигурен, че ще бъда бейзболен играч от голямата лига. Но този сън се събуди грубо, когато ме изгониха от гимназиалния бейзболен отбор.
Фил Найт
Споделям мнението на онези с по-широк поглед, които виждат в знаците на времето надеждата на човечеството за мир.
Франк Билингс Келог
Комфортът може да бъде опасно нещо. Стоиш си вкъщи през цялото време, където е безопасно и нищо не се променя, и преди да се усетиш, се установяваш по пътя си и спираш да учиш, спираш да се променяш, вече не растеш.
Франк Перети
Отнема много време, за да се приведе миналото в настоящето.
Франклин Делано Рузвелт
Мирните конгреси често започват с прекомерно разглеждане на някои от по-малко важните въпроси, така че в края няма време за обсъждане на най-важните проблеми.
Фредрик Байер
Както по време на изборите, така и като министър-председател многократно и публично съм казвал, че подкрепям създаването на палестинска държава наред с държавата Израел.
Ариел Шарон
Предателството е преди всичко въпрос на време.
Арман Жан дю Плеси дьо Ришельо
Правилното време за начала на вашата следваща работа не е утре и не е следващата седмица, а точно сега.
Арнолд Джозеф Тойнби
Наше задължение е да спасим тези хора и все още имаме време да ги спасим! Но е безполезно да се жертват хора по такъв безсмислен начин. Време е! Трябва незабавно да евакуираме тези войници!
Хайнц Гудериан
Времето може да бъде алчно нещо - понякога краде детайлите за себе си.
Халед Хосейни
Вие носите собственото си време на пикника.
Харлан Коубън
За кратко време ги намразих. Но като се замислиш, каква е ползата от това? Нужно е толкова много, за да се задържиш на омразата - губиш хватката си за това, което е важно, разбираш ли?
Харлан Коубън
Необходимостта да си отваря устата по време на нанасяне на спирала на миглите е велика и необяснима загадка на природата.
Хелън Филдинг
Не се прибирате от офиса, за да прекарвате времето си с друга работа. Надявам се да се прибереш у дома при някой, с когото можеш да си прекараш добре.
Хелън Фишер
С течение на времето вие се променяте, научавате нови неща, отношението ви е различно. В момента все още се наслаждавам на ски състезанията толкова много, че би ми било трудно да мисля за прекратяване на кариерата си.
Херман Майер
Бях религиозен, духовен човек от дълго време.
Хърби Хенкок
Едва ли има някой толкова незначителен, че той да не изглежда внушителен на някого по някое време.
Чарлз Кули
Запазете тъгата и болката на самсара в сърцето си и в същото време силата и визията на Великото източно слънце. Тогава воинът може да си направи подходяща чаша чай.
Чогям Трунгпа
Смисълът в живота не може да бъде сведен до опростени девизи. След известен брой години ще бъда мъртъв; някои спомени за времето ми тук на Земята може да се забавят, но няма да съм наоколо, за да го насладя.
Шон Карол
Истината е като оптимален ход в шахмата: той съществува, но трябва да го търсиш. Ако разполагаш с достатъчно време, той винаги е доказуем.
Артуро Перес-Реверте
Беше време, когато немислимото стана осезаемо и наистина невъзможното се случи.
Арундати Рой
Докато в Бирма няма закон, всеки човек тук може да бъде арестуван по всяко време.
Аун Сан Су Чи
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
100
Следваща