Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 31
Считам, че икономическата теория стигна до момент в своето развитие, когато апелът към количествените емпирични данни стана по-необходим от всякога. В същото време анализите му достигат степен на сложност, която изисква прилагането на по-рафиниран научен метод от използвания от класическите икономисти.
Рагнар Фриш
Преди работех в НАСА във Вирджиния. Не беше нищо бляскаво; Просто ми беше възложена задачата да направя компилация на код за неясни проекти и не бях много добър в това. Сега прекарвам по-голямата част от времето си в рисуване и разглеждане на забавни неща в Интернет, което в ретроспекция до голяма степен е това, което направих и на старата си работа.
Рандал Мънро
В Музея на римското изкуство логиката на формите е много модерна. Но въпреки това, идеята за строителството може да бъде свързана с историческо време.
Рафаел Монео
Мисленето по онова време беше: "Е, ние ви даваме достъп до медицински грижи, които иначе не бихте могли да получите, така че вашето плащане е, че можем да ви използваме в изследвания."
Ребека Склут
Музиката беше около мен в продължение на дълго време и ще остане и след Рей Чарлз. Просто исках да оставя своята следа, да оставя нещо добро в музиката след мен. Това е голям рекорд, черешката на тортата, но музиката е основното меню.
Рей Чарлс
Истинската независимост е време на ново и активно създаване: хората са достатъчно сигурни в себе си, за да изхвърлят багажа си; познаването на миналото е минало, като оформяща история, но с ново уверено усещане за настоящето и бъдещето, където ще бъдат взети решаващите значения и ценности.
Реймънд Уилямс
Хората, при които има много свободно време, обичайно го провеждат при тези, които съвсем го нямат.
Рене Клер
Чудовищата не умират, те просто се разпръскват, превръщайки се в дим и прах, което позволява на героите да спестят време за почистване след битки.
Рик Риърдън
Най-добрият подарък който можеш да подариш на някого е твоето време.
Рик Уорън
По време на почивката си прекарах две години, без да слушам песните си.
Рики Мартин
Помнете: никой още на смъртният си одър не е жалил за това, че твърде кратко време е прекарал в офиса.
Ричард Брансън
Няма по-добро време за щастие, от настоящето. Ако не сега, то кога?
Ричард Карлсън
Рим не е виждал модерна сграда от повече от половин век. Това е град, замръзнал във времето.
Ричард Майер
Филмите трябва да се справят с времето много ефективно. Те са за нанизване на сцени заедно в настоящето. Романите не са непременно за това.
Ричард Русо
Когато започна да се доближавам до края на роман, в дъното на съзнанието ми се регистрира нещо за следващия роман, така че обикновено не пиша или не си правя бележки. И със сигурност не започвам. Просто оставям нещата да се развихрят за известно време.
Ричард Русо
По това време бях заобиколен от около дузина врагове, чиито тояги дрънчаха по мен безмилостно, а ударите на сабята ми бяха направени несигурни от енергичните блъскания на служител, който се надяваше по този начин да ме спаси.
Ричард Франсис Бъртън
На мен ми трябваше половин век, за да разбера, че в нямам литературен талант. Уви, по това време аз вече бях известен.
Робърт Бънчли
През повечето време установявате, че колкото по-малък е бюджетът, толкова повече проектът е за нещо съществено.
Робърт Карлайл
Склонни сме да мислим, че човешкото познание е прогресивно; защото знаем все повече и повече, нашите родители и баби и дядовци са назад номера. Но е възможна и противоположна теория - че ние просто разпознаваме различни неща по различно време и по различни начини.
Робъртсън Дейвис
Ако търсим удоволствията на любовта, страстта трябва да е от време на време, а здравият разум - постоянен.
Робъртсън Дейвис
Само глупакът очаква да бъде щастлив през цялото време.
Робъртсън Дейвис
По времето, когато бях арестуван, не знаех, че ще се превърне в това. Това беше просто ден като всеки друг ден. Единственото нещо, което го направи значимо, беше, че масите от хората се присъединиха.
Роза Паркс
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
100
Следваща