Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 29
В продължение на 10 или 11 години имах деца, написах четири или пет книги и работех през цялото време.
Ан Енрайт
Защото само като забравяме, че някога наистина изпускаме нишката на времето и се доближаваме до преживяването на живота в настоящия момент, толкова неуловим в обикновените часове.
Майкъл Полан
Не знам, могат ли великите времена да създават велики хора, но могат да убиват.
Макс Брукс
Помни; колкото и отчайващо да изглежда ситуацията, изразходвано време за мисленето е ясно, че никога не е изгубено време.
Макс Брукс
Как човечеството отлага от ден на ден най-доброто, което може да направи, и най-красивите неща, на които може да се наслаждава, без да мисли, че всеки ден може да е последният, а това изгубено време се губи вечността!
Макс Мюлер
Рецензиите на книги никога не са ми помагали. Повечето от тях са сгрешили в своите интерпретации и работата им е загуба на време.
Мануел Пуиг
Родителите ми постоянно се карат. Но в същото време те постоянно празнуваха всички годишнини от сватбата си. Изглежда, че те просто празнуваха това, което са живели заедно в продължение на толкова много години, без да се убиват.
Марина Абрамович
Ако човек има мозък, той просто няма моралното право да работи не за себе си, отдавайки голяма част от своето време и резултатите от своите достижения на своят работодател.
Марк Зукърбърг
Ние сме склонни да мислим за проблемите на глобализацията и културната идентичност като характерни за нашето време. Всъщност те се коренят в древни проблеми на гражданската принадлежност.
Марк Кингуел
За известно време мислех, че това е любов.
Масаши Кишимото
Не губи времето си или времето ще те изгуби.
Матю Белами
Англичаните играят хокей при всяко време. Гръмотевици, светкавици, чума от скакалци... нищо не може да спре хокея. Не се борете с хокея, защото хокейът ще победи.
Маурийн Джонсън
Винаги съм смятал, че това е най-тъжният и опустошителен край. Как бихте могли да имате тези огромни мечти, които никога не се сбъдват. Как без да го знаеш, можеш просто да станеш по-малък с течение на времето. Не искам това да ми се случи.
Мег Уолицър
И животът продължава, което изглежда някак странно и жестоко, когато гледаш как някой умира. Но има радост и изобилие от всичко, като информация и смях, лятно време и толкова много истории.
Мелина Маркета
Настъпило е време, когато е нужно да се търсят причини не един в друг, а всеки в себе си.
Анатолий Бишовец
Паметта е просто процес на настройване на вибрации, които са останали в пространството и времето.
Мичио Куши
Всички в известен смисъл се борим непрекъснато през цялото време, защото никога не получаваме това, което искаме. Важното, което наистина научих, е как да не се откажеш, защото никога не успяваш при първия опит.
Мукеш Амбани
Трета писта, която се изпълняваше по онова време, освен академиците и забавните неща, беше, че баща ми сподели с мен своята страст към бизнеса и предприемачеството от много рано. Дори когато бях в гимназията, през уикендите прекарвах дълги часове в офиса.
Мукеш Амбани
Времето се променя; измерваме преминаването му с това колко неща се променят.
Надин Гордимър
През целия си живот наистина пишете една книга, която е опит да схванете съзнанието за вашето време и място - една книга, написана от различни етапи на вашите способности.
Надин Гордимър
Време е мъртвите езици да бъдат тихи.
Натали Барни
Мога да понасям трудности. Мога да спя на студения под по всяко време. Мога да спя и на пухено легло.
Нгози Оконджо-Ивеала
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
100
Следваща