Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 26
Поредица от срички, които са научени наизуст, забравени и научени наново, трябва да бъдат подобни на вътрешните им условия във времето, когато могат да бъдат рецитирани.
Херман Ебингхаус
Има моменти на съществуване, когато времето и пространството са по-дълбоки и осъзнаването на съществуването е неимоверно засилено.
Шарл Бодлер
Почти цялата ни оригиналност идва от печата, който времето впечатлява върху нашата чувствителност.
Шарл Бодлер
От известно време знам, че мога да срещна всеки мъж, когото пожелая, но това не означава, че искам да се срещна с когото и да е. Със сигурност не ми харесва да се насилвам ситуацията.
Шарън Стоун
Правилният вид свободно време е по-добър от грешния вид работа.
Балтазар Грасиан
За да изпитаме ежедневната духовност, трябва да помним, че сме духовни същества, прекарващи известно време в човешко тяло.
Барбара де Анджелис
Трудните времена винаги ви създават възможности да изпитате повече любов в живота си.
Барбара де Анджелис
Американският народ е казал думата си. Но за да разберем, какво е казал, е нужно известно време.
Бил Клинтън
По времето на пънка не се смятах за моден дизайнер. Просто използвах модата като начин да изразя съпротивата си и да се разбунтувам. Дойдох от провинцията и докато стигнах до Лондон, се смятах за много глупава. Амбицията ми беше да разбера света, в който живея.
Вивиан Уестууд
В наше време хората разбират, за какво мислят, по телевизора.
Виктор Пелевин
Във време на социална разпокъсаност вулгарността се превръща в начин на живот. Да бъдеш шокиращ става по-важно - и често по-изгодно - отколкото да бъдеш граждански или творчески или наистина оригинален.
Ал Гор
Защото те бяха живели заедно достатъчно дълго, за да знаят, че любовта е винаги любов, по всяко време и навсякъде, но тя беше по-солидна, колкото бе по-близо до смъртта.
Габриел Гарсия Маркес
Героите са нужни в минути на опасност, в останалото време героите са опасни.
Габриел Лауб
От време на време човечеството се отклонява от логическата линия на своето развитие. Затова то още съществува.
Габриел Лауб
В търсенето на щастие не пречи от време на време да правите пауза и просто да бъдете щастливи.
Гийом Аполинер
Никой не отива преди времето си - освен ако шефът не си тръгне рано.
Граучо Маркс
Една жена е от време на време удоволствие, но пурата винаги е дим.
Граучо Маркс
Тръгвам, защото времето е твърде хубаво. Мразя Лондон, когато не вали.
Граучо Маркс
Времето наранява всички пети.
Граучо Маркс
И аз обичам пурата си, но от време на време я вадя от устата си.
Граучо Маркс
Да бъдеш звезда - нелека задача, която изисква много време, а аз казвам това с цялата сериозност.
Грета Гарбо
Пожънах много успех още от самото начало. Никога не съм бил подлаган на изпитание за дълги периоди от време. Изпълних първата си професионална задача още когато бях в колежа. Подписах с агенцията на Уилиям Морис още преди да завърша.
Дензъл Уошингтън
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
100
Следваща