Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 24
Никой артист не е доволен. Няма никакво удовлетворение по всяко време. Има само странно, божествено недоволство; благословено безпокойство, което ни кара да вървим и ни прави по-живи от другите.
Марта Греъм
Движението никога не лъже. Това е барометър, който казва състоянието на времето на душата на всички, които могат да го прочетат.
Марта Греъм
Има жизненост, жизнена сила, енергия, съживяване, което се превежда чрез вас в действие и тъй като има само един от вас през цялото време, този израз е уникален.
Марта Греъм
Най-брилянтните научни открития с времето ще се променят и може би ще остареят с появата на нови научни прояви. Но изкуството е вечно, защото разкрива вътрешния пейзаж, който е душата на човека.
Марта Греъм
Идва време, когато мълчанието е предателство.
Мартин Лутър Кинг
Белегът на нашето време е отвращението му от наложените модели.
Маршал Маклуън
Честно казано, ако си взема ваканция, ще отида и да седна на дивана си в Ню Йорк, защото това е едното място, на което не съм бил от много време.
Мат Деймън
Истинската красота и женственост е извън времето.
Мерилин Монро
По времето когато другите момичета искаха да станат балерини, аз мечтаех да бъда вампир.
Анджелина Джоли
Приспособявайки се, хората искат да съхранят себе си и в същото време губят себе си.
Михаил Пришвин
Само възрастните хора четат най-горните слоеве през повечето време. Мисля, че децата четат вътрешните значения на всичко.
Морис Сендак
Колко време е нужно умният да говори, докато повярват, че той е умен! Глупака трябва само да мълчи, и всички го считат за умен.
Мориц Готлиб Сафир
Единственото, за което съжалявам, беше, че работата ми изискваше огромно количество от времето ми и много пътувания.
Нийл Армстронг
Времето е хранилище на смисъла.
Октавио Пас
Какво кара човек да прекарва време в тъга, когато може да бъде щастлив?
Анди Уорхол
В древни времена една жена изпълняваше ролята на ясновидец не защото е получила силата да предсказва бъдещето, а защото самата тя е това бъдеще.
Освалд Шпенглер
Докато не можете да управлявате своето време, вие не можете да управлявате ничие друго.
Питър Дракър
Не можеш да прекосиш морето само като стоиш и надничаш във водата. Не губете време за напразни желания.
Рабиндранат Тагор
Политиката зависи от политиците почти в такава степен, както времето от астронавтите.
Реми дьо Гурмон
Това, което най-много ценя в живота, е способността ми да мечтая. По време на най-трудните ми моменти и сложни ситуации успях да мечтая за по-красиво бъдеще.
Ригоберта Менчу
Твореца на художественото произведение на бъдещето е не кой да е, а художник на настоящото време.
Рихард Вагнер
Сидни прекарваше много време в леглото ми тези дни. За съжаление, без мен.
Ришел Мийд
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
100
Следваща