Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 18
По време на дългия исторически процес, разчитайки на нашето старание, смелост и мъдрост, китайците отвориха добър и красив дом, където всички етнически групи живеят в хармония и възпитаха отлична култура, която никога не избледнява.
Си Дзинпин
Когато човек избира хляб между хляба и свободата, с времето губи всичко, включително и хляба. Ако хората изберат свободата, ще имат хляб, отглеждан от самите тях и не отнет от никого.
Степан Бандера
За мен това е най-добрият трофей, който можете да спечелите, и да го върнем обратно за всички фенове, които ни подкрепяха през цялото време, би било нещо специално.
Стивън Джерард
Днес живеем в свят, в който никой не вярва, че изборите трябва да имат последствия. Но мога ли да ви кажа голямата тайна, която нашата култура се опитва да отрече? Не можете да избягате от последствията от вашите избори. Времето тече само в една посока.
Стивън Картър
Секс, наркотици и рокендрол. Махнете от тук наркотиците, и на вас ще ви остане повече време за останалите 2 думи.
Стивън Тайлър
Защо се раждаме? В крайна сметка се раждаме да умрем, разбира се. Но какво се случва между времето, когато сме родени и умрем? Родени сме да живеем. Човек е реалист, ако се надява.
Стъдс Търкъл
Мислех си, че ако някога е имало време да напиша книга за надеждата, това е сега.
Стъдс Търкъл
За да се радваш на живота, не ти трябват измислени глупости, но трябва да контролираш времето си и да осъзнаеш, че повечето неща просто не са толкова сериозни, колкото си ги представяш.
Тим Ферис
Така че във време, в което медиите дават на обществото всичко, което иска и желае, може би изкуството трябва да възприеме много по-агресивно отношение към обществото. Самият аз съм много склонен да заема тази позиция.
Том Мейн
Ако сте отсъствали по време на битката ми, не чакайте да присъствате по време на моя успех.
Уил Смит
Целият резултат от продължителния труд не се консумира често и се наслаждава за миг; резултатът обикновено трае определен период от време. След това трябва да възприемем капитала като прогресивно неинвестиран.
Уилям Стенли Джевънс
Нека тогава истинските християни, с подходяща сериозност, се стремят във всичко да препоръчват своята професия и да заглушат суетните подигравки на невежите противници. Нека смело отстояват каузата на Христос в епоха, когато толкова много, които носят името християни, се срамуват от Него: и нека считат за възложено на тях важното задължение да спрат за известно време падането на страната си и, може би, за извършване на още по-широка услуга на обществото като цяло; не чрез ангажирана намеса в политиката, в която не може да не се признае, че има много несигурност; а по-скоро чрез онази сигурна и радикална полза от възстановяването на влиянието на религията и от повишаването на стандарта на морала.
Уилям Уилбърфорс
Да имам някакъв отчет за моите мисли, нрави, познанства и действия, когато настъпи часът, в който времето е по-пъргаво от паметта, е причината, която ме кара да си водя дневник: дневник, в който трябва да изповядвам всяка своя мисъл, трябва отвори цялото ми сърце!
Фани Бърни
Франция и Италия все още не са подписали този договор или са се съгласили да се ограничат във военноморските сили между тези нации, но имам увереност, че след време ще го направят.
Франк Билингс Келог
По времето, когато бях тийнейджър, вече знаех, че искам да стана художник. Бях роден чертожник и харесвах всички форми на изкуството, така че просто знаех, че това искам да направя.
Франк Фразета
Любовниците никога не скучаят един с друг само защото, те през цялото време говорят за себе си.
Франсоа дьо Ларошфуко
Едва ли може да се намери компетентен работник, който не отделя значително време за изучаване колко бавно може да работи и да убеди работодателя си, че върви на добра цена.
Фредерик Тейлър
От друга страна, воденето на мир като наука, като изкуство е в начален стадий. Но можем да проследим неговия растеж, постоянния му напредък и ще дойде време, когато ще има определени личности, определени да поемат отговорност и ръководство на това движение.
Фредрик Байер
Работата през цялото време е да бъдеш невероятно щастлив.
Харви Фиърстайн
Вдъхновение може да се намери даже в прогнозата за времето.
Хаяо Миядзаки
По същество философията е когато един философ докаже, че всички останали философи са идиоти. Обикновено той ни убеждава в това и в същото време самият той е един от тях.
Хенри Луис Менкен
Времето минава от настояще към минало.
Шунрю Сузуки
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
100