Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 13
Съдържанието или облеклото на времето на всеки носител или култура е предшестващата среда или култура.
Маршал Маклуън
Чета поезия, за да спестя време.
Мерилин Монро
Ние сме длъжни да използваме времето си мъдро и да помним: правото дело може да бъде започнато във всяка минута.
Нелсън Мандела
Бяла риза трябва да се носи два пъти. Тогава тя става сива и може да се носи дълго време.
Никита Богословски
Младост - време на свежестта на благородните чувства.
Николай Чернишевски
Трагичното кино е наистина страхотно. Подобни филми карат хората да се замислят за смисъла на живота и им помага да анализират случващото се. Въпреки че, в същото време развлекателното кино се явява един вид изцеление. Това е мястото, където забравяш за проблемите си.
Никълъс Кейдж
Във всяко състезание, където се съревновава човешката раса и изтощените природни ресурси, времето играе против нас.
Олдъс Хъксли
В свят, в който всичко подлежи на отминаване на времето, само изкуството е едновременно подвластно на времето и същевременно го побеждава.
Андре Малро
Шанел, генерал дьо Гол и Пикасо са трите най-важни фигури на нашето време.
Андре Малро
Времето често убива тези, които се стараят да го убият.
Пиер Буаст
Можем съзнателно да сложим край на живота си почти по всяко време, когато решим. Тази способност е дарение, като смях и зачервяване, дадено на никое друго животно... във всеки един момент, като не упражняваме възможността за самоубийство, ние избираме да живеем.
Питър МакУилямс
Никога не може да се живее щастливо, ако през цялото време се трепери от страх.
Пол-Анри Дитрих Холбах
Дори вечерните ми гости да не виждат часовника, те трябва да прочетат времето в лицето ми.
Ралф Уолдо Емерсън
Не обичам колите. Аз ненавиждам интернет, ненавиждам компютрите. Те се месят в живота ни, те взимат нашето време. Хората твърде много работят на компютрите, те твърде много бърборят, вместо да се слушат и чуват един друг.
Рей Бредбъри
Две са най-важните изисквания за успеха: първото - а се намираш на нужното място в нужното време, второто - да направиш нещо с това.
Рей Крок
Четенето на добри книги - това е разговор с най-добрите хора от минали времена, и при това такъв разговор, в който ни съобщава само най-добрите си мисли.
Рене Декарт
Това, което не може да бъде истина за настоящият момент от време, не може да бъде и за бъдещ.
Рихард Вагнер
По-фокусиран съм и имам голяма осезаемост спрямо предизвикателствата, защото постоянно чувствам тежестта на времето.
Силвестър Сталоун
Има времена, когато правителството губи доверието на народа, но не знам за времена, когато да може да му се доверите.
Антоан дьо Риварол
Както казах през цялото време, не се съмнявам, че те ще намерят възможно най-ясното доказателство за оръжията за масово унищожение на Саддам.
Тони Блеър
Прогресът означава, че за всичко е нужно все по-малко време и все повече пари.
Франк Синатра
Аз обичам, и мен ме обичат, но това никога не е съвпадало по време.
Фредерик Бегбеде
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
100
Следваща