Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 95
Сега съм в съвсем нов свят. Не мога да измисля нищо по-прекрасно. Това е истинско докосване до всичко, което означава небето.
Лаура Хиленбранд
Ако имаше магия в този свят, която не беше магия, това беше виното.
Лев Гросман
През първите десетилетия на фотографията времената на експозиция бяха доста дълги... Така че, подобно на рисунките, произведени с помощта на камера обскура, която изобразяваше реалността като статична и неподвижна, ранните фотографии представяха света като стабилен, вечен, непоклатим.
Лев Манович
На този свят има нещо, което всеки индивид може да направи. Бог е създал всички нас с нещо уникално, с което да допринесе.
Лейма Гбоуи
Светът е обърнат с главата надолу, ще са необходими много ръце, за да се обърне правилната страна нагоре.
Лейма Гбоуи
Иран се изолира от останалия свят.
Леон Панета
Знаеш ли, като директор на ЦРУ имам ужасно много разузнавателни данни за всички ужасни неща, които могат да се случат по света.
Леон Панета
Един конкурентен свят предлага две възможности. Можеш да загубиш. Или, ако искате да спечелите, можете да се промените.
Лестър Търоу
Светът е като голяма празна мечта. Защо човек трябва да мъчи живота си?
Ли Бай
Не искам да прекарвам времето си. Искам да го хвана и да оставя своя отпечатък върху света.
Либа Брей
Обичам те заради това, което си, а не заради този, който светът смята, че трябва да бъдеш.
Либа Брей
Тя никога не издава звук, дори когато плаче, и това ме прави малко тъжен. Не изглежда правилно. Когато плачеш, хората трябва да те чуят. Светът трябва да спре.
Либа Брей
Промених света; светът ме промени. Всичко, което правите, се връща при вас. Когато засягате ситуация, вие също сте засегнати.
Либа Брей
Променям света, светът ме променя.
Либа Брей
Светът е лъжа... не ти и аз.
Либа Брей
Когато светът се движи прекалено бързо за някои хора, те се опитват да дръпнат всички ни със страха си.
Либа Брей
Той искаше да удари нещо или някого. Той искаше да изгори целия свят, да го излекува и да го изгори отново.
Либа Брей
Урокът, че хората не могат да ми дадат това, което нямат, и ако има нещо, което взех от него, беше: добре, всъщност не очаквам някой да ми даде нещо. Ще имам аз и светът.
Лиз Мъри
Понякога всичко по света изглежда е подредено срещу вас. Всички доказателства казват, че трябва да бягате по другия начин. Направете най-смелия избор, а не най-безопасният. Това не е най-добрият съвет, но това е всичко, което мога да предложа.
Линда Милър
Ако мога да напиша книга, която ще помогне на света да направи малко по-смислена за тийнейджърите, то затова бях поставена на планетата.
Лори Халсе Андерсен
Ние паднахме върху нашата отговорност към нашите деца, като по някакъв начин създадохме този свят, в който те са заобиколени от образи на сексуалността; и все пак ние като възрастни се борим да говорим с децата честно за секса, правилата на достойнството и съгласието.
Лори Халсе Андерсен
Холивуд е единственото място в света, където миролюбивият развод носи на всяка страна дивидент: допълнително 50% известност.
Лорън Бекол
Предишна
1
...
94
95
(Текуща)
96
...
100
Следваща