Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 93
Америка е светът на мира и трябва да стане континентът на нейното определено последствие.
Карлос Сааведра Ламас
Хората по света бъркат терапевтичната стойност на себеизразяването с разрешението да манипулират другите с техните рани.
Каролайн Мис
Истинската борба е за вас: вие, човек, който трябва да се научи да живее в реалния свят, да обитава собствената си кожа, да познава собственото си сърце, да спре да чака животът да започне.
Каролин Нап
Целият свят беше тази симфония и нямаше достатъчно да я слуша.
Карсън Маккълърс
Някои хора просто си заравят главите в пясъка и отказват да мислят за мъката по света, но това е неразумно, защото, ако сме напълно неподготвени, трагедията на живота може да бъде опустошителна.
Карън Армстронг
Ценностите на исляма се изразяват от мюсюлманите ясно. 11 септември промени света и постави мюсюлманите в центъра на вниманието.
Карън Армстронг
Е, логосът е наука или разум, нещо, което ни помага да функционираме практически и ефективно в света и следователно трябва да бъде в точен тон и да отразява точно реалностите на света около нас.
Карън Армстронг
Не исках свят, в който трябва да избирам между слепи човешки бебета и измъчени маймуни. Честно казано, това е вид избор, от който очаквам науката да ме защити, а не да ми даде.
Карън Джой Фаулър
Повечето проблеми се решават най-добре лично, а не чрез правителството. В света има проблем с неучтивостта, който се решава най-добре чрез социални норми, които са незаменими. Но не бихте искали правителството да изисква учтивост.
Кас Сънстейн
Да станеш възрастен означава да напуснеш света на родителите си и да започнеш да си проправяш път към бъдещето, което ще споделиш с връстниците си.
Алисън Гопник
Учените научават за света по три начина: Те анализират статистическите модели в данните, правят експерименти и се учат от данните и идеите на други учени. Последните проучвания показват, че децата също учат по тези начини.
Алисън Гопник
Аз съм вдъхновена от художници и музиканти. Има толкова много прекрасни и талантливи хора в света. Обичам да откривам нова музика, нови писатели или ново изкуство.
Алиша Кийс
Можем ли да погледнем в главата на шахматист, трябва ли да видим там цял свят от чувства, образи, идеи, емоции и страст.
Алфред Бине
От друга страна, моят случай беше свързан с незаконното присвояване на изходен код, защото исках да стана най-добрият хакер в света и ми беше приятно да бия механизмите за сигурност.
Кевин Митник
Мъжкият и женският свят - това, в същноста си са две култури със съвършено различен жизнен опит.
Кейт Милет
Завиждах му; не идеята да имаш толкова много пари, че да можеш да ги изхвърлиш, а мисълта да израснеш в свят, в който някой се интересува толкова много от твоето щастие и толкова малко за това, което си постигнал в живота.
Кели Армстронг
Не приемам лекомислено, че донесох живот на този свят. Те ви очакват всеки ден, тези сладки малки ангелчета. Трябва да имате време, за да си взаимодействат ежедневно.
Кели Кътроун
Това, което правя, е да накарам децата да обърнат внимание, да гледат повече на физическия свят и да поставят под въпрос всичко. Опитвам се да изкарам децата от къщата и далеч от екраните.
Кери Смит
За мен като дете със сигурност си мислех, че в света има повече чернокожи, отколкото бели хора.
Кийгън-Майкъл Кий
Издателският свят е много плах. Читателите са много по-смели.
Киран Десаи
Моята страст е моето семейство и светът на модата.
Клаудия Шифер
Имаме твърде голямо различие в света; имаме нужда от повече приобщаване... Ако продължаваме да имаме неинклюзивен растеж и продължаваме със ситуацията с безработица, особено безработицата сред младите хора, нашето глобално общество не е устойчиво.
Клаус Шваб
Предишна
1
...
92
93
(Текуща)
94
...
100
Следваща