Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 87
Просто ще напиша книгите си и ще си свърша работата и ще я пусна. Нека светът да реши какво е и дали е добро или не.
Джеймс Фрей
Няма да позволя на хората да ми налагат правила, които нямат смисъл за мен. И аз живея и работя много извън литературния свят и литературната система. Това, което мислят и в какво вярват и какви са техните правила не означават нищо за мен.
Джеймс Фрей
Бъдете доволни от това, което имате, и се радвайте на това, което е. Когато осъзнаеш, че имаш всичко необходимо, Светът принадлежи на теб.
Джеймс Фрей
Всичко, което можем да направим, когато мислим за деца днес, е да мислим за повече часове в училище, по-ранна възраст пред компютъра и вечерен час. Кой би искал да расте в този свят?
Джеймс Хилман
Културата изпада в психологическа депресия. Ние сме загрижени за нашето място в света, за конкурентоспособността: Ще имат ли децата ми толкова, колкото и аз? Ще притежавам ли някога собствения си дом? Как мога да платя за нова кола? Имигрантите отнемат ли моя бял свят?
Джеймс Хилман
Трябва да работим върху света, за да не бъде толкова потискащ.
Джеймс Хилман
Съществува социология на конете, както и психология. Най-очевидно е в света на конните надбягвания, където се събират много коне, където година след година, десетилетие след десетилетие те правят същото, доста просто нещо - бягат в състезания и се опитват да спечелят.
Джейн Смайли
Американците взеха твърде много кредити за създаването на богатство, когато през повечето време те наистина живееха от естествена щедрост, безпрецедентна в историята на света.
Джейн Смайли
Това, което харесвам при писането на романи, е, че съм в моя собствен свят от девет месеца.
Джейн Фалън
Когато сме твърде уловени от заетостта на света, губим връзка помежду си - и себе си.
Джак Корнфийлд
Хората са убили в себе си способността си да се наслаждават, ето и затова и искат да убиват и забогатяват. Наслаждението е по-скъпо от всичко на света.
Джек Линдзи
Животът е свързан с революцията, нали? Онзи вътре, искам да кажа. Не можете да промените историята. Не можете да промените света. Всичко, което някога можете да промените, сте самите вие.
Дженифър Донъли
Да се срещнем там, където небето докосва морето. Чакай ме където започва светът.
Дженифър Донъли
Внимавайте какво показвате на света. Никога не знаеш кога вълкът гледа.
Дженифър Донъли
Колко просто е да се види, че всички притеснения на света не могат да контролират бъдещето.
Джералд Джамполски
Взех назаем неговата яркост и я използвах, за да видя пътя си, а след това постепенно, от навика да гледам света, докато той го осветява, светлината в собствения ми ум се възроди.
Джералдин Брукс
Времето е само сянка на света на фона на Вечността.
Джеръм К. Джеръм
Знаеш ли, ние обичаме истории и обичаме разказа; обичаме да се губим в един авторски свят.
Джеф Безос
Въпреки десетилетие на критики и съкращения на бюджета, специализираните агенции на ООН имат много повече опит и практически опит от всички други организации в света.
Джефри Сакс
Ние сме на мнение, че ако останалата част от света ще демократизира и създаде пазарна икономика, това ще разпространи ползите от просперитета по целия свят и че ще подобри собствения ни просперитет и собствената ни стабилност и сигурност.
Джефри Сакс
Когато се качите сами в самолет и излитате, попадате в този прекрасен, триизмерен свят, където можете да отидете във всяка посока. Няма по-вълнуващо чувство от това.
Джийн Родънбери
Любовта кара света да се върти, но съм сигурен, че и парите са свързани с това.
Джим Бентън
Предишна
1
...
86
87
(Текуща)
88
...
100
Следваща