Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 83
Без нас този свят ще е само купчина боклуци.
Брет Ийстън Елис
Целта ми като фронтмен винаги е да се опитам да свия мястото, ако можете, да превърна този футболен стадион в най-малкия клуб в света. Поне трябва да опитате.
Брус Дикинсън
Най-общо казано, мюсюлманската толерантност към невярващите е била далеч по-добра от всичко, налично в християнския свят, до възхода на секуларизма през 17 век.
Бърнард Луис
Не можете да контролирате света, но когато контролирате мислите си, въвеждате ред.
Бърни С. Сийгъл
Мисля, че авангардът често се крие в крайно неразбираемото, защото те са разочаровани, че реалният свят е толкова скучен.
Бярке Ингелс
Проектирайте нашия свят така, че да имаме положителни социални и екологични странични ефекти.
Бярке Ингелс
Подобно на много изолирани хора, те бяха обвити в себе си и не се интересуваха твърде много от света навън.
В. С. Найпол
Скръбта ми е, че издателският свят, светът на писането на книги е изключителен мърляв, мръсен, мрачен свят.
В. С. Найпол
Цивилизация, завладяла света, не може да се каже, че умира.
В. С. Найпол
Синтезаторът е като огледало над света, и той е също такъв по своята природа.
Вангелис
Аз не искам да имам нищо общо с вас или с дебелия болен свят, в който живеете. Оставете на себе си вашият прокажен, урбанистичен бордей и вашия негоден ад на земята.
Варг Викернес
Човека е изобретил атомната бомба. Още нито една мишка в света не е достатъчно умна да изобретява капана за мишки.
Вернер Мич
Неразбрани влязохме в този свят. Неразбрани ще излезем. Но докато сме в този свят, ние правим такива дела, че дори ако това поколение не си спомня, следващото поколение не може да забрави.
Викас Сваруп
Най-красивото нещо на света е да живееш всяка секунда, сякаш ти е последна.
Винисиус ди Морайс
Достигнах ерата на самопознанието, така че не знам нищо. Хората, които твърдят, че знаят нещо, са отговорни за по-голямата част от суетата в света.
Вислава Шимборска
Когато отхвърлите настрана всички съмнения, когато искрено вярвате в чудо и сърцето ви ще прелива от любов - целият свят ще се обърне с главата надолу, небесата ще се срутят и цялата логика ще се разкъса по шевовете - само ако мечтата ви би сбъдвам... С Божията помощ и любов!
Виталий Гиберт
Най-добрата защита срещу негативизма е на първо място позитив в душата и по отношение на света около вас. Точно както плевелите не растат в добре поддържана цветна леха, поддържайте душата си чиста и подредена. Посейте там семената на любовта... Няма да отнеме много време, докато отгледате дърво, чиято корона ще се скрие от всякакви трудности в живота и ще ви направи щастливи...
Виталий Гиберт
Най-мощната магия в света е любовта... Вярвайте в нея. Само тя дава сила за преместване на планини, получаване на звезди от небето и просто ви кара да виждате света много по-широк! Обичайте се - това е страхотно! И целият свят ще стане още по-прекрасен и вълшебен!
Виталий Гиберт
Не се страхувайте от несподелена любов, тя е много близка до безусловна. И това е най-високата степен на любов. Все още има малко работа върху себе си и се научете да обичате целия свят безусловно, независимо от каквито и да било прояви.
Виталий Гиберт
Любовта е вид енергия, която, когато е насочена към който и да е обект, го кара да цъфти с всички цветове на дъгата и да мирише като най-добрите аромати в света... насочете тази енергия във вашите взаимоотношения, бизнес, семейство и каквото искате... и нека целият свят благоухае... с любов.
Виталий Гиберт
Ако добрата майка е тази, която обича детето си повече от всеки друг на света, аз не съм добра майка. Всъщност съм лоша майка. Обичам съпруга си повече, отколкото обичам децата си.
Айлет Уолдман
В един перфектен свят, вероятно никога не бихме викали, а просто щяхме да бъдем твърди и безстрастни. Но разбира се, всеки крещи на децата си.
Айлет Уолдман
Предишна
1
...
82
83
(Текуща)
84
...
100
Следваща