Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 82
Всеки път когато вашият разум се променя, целият ваш свят се променя.
Байрон Кейти
Огромна чест е да бъда отговорен за най-важната организация в света - за правителството на САЩ, за нашата армия и за всичко добро, което правим по света.
Барак Обама
Не можем да останем вкъщи през целия си живот, трябва да се представим на света и трябва да гледаме на него като на приключение.
Беатрикс Потър
Светът е само спор между два детски гласа.
Бела Ахмадулина
Данните са тъканта на съвременния свят: точно както вървим по тротоарите, така проследяваме пътищата през данните и изграждаме знания и продукти от тях.
Бен Голдейкър
Съгласен съм, светът би бил по-добро място, ако лекарите са по-малко ентусиазирани от приемането на много нови лекарства.
Бен Голдейкър
Вярвам, че Фейсбук ще стигнат до край. Те ще достигнат милиард членове и ще бъдат най-голямата компания в света. Това ще бъде платформа, през която всеки влиза в Интернет.
Бен Мезрич
Правилото в света на изкуствата е: да се погрижите за масите или да се поклоните на елита; не можеш да имаш и двете.
Бен Хеч
Все още е невероятно трудно. Не просто да усъвършенствам занаята си, но да ритам врати, да публикувам работата си. В началото можех да тапицирам къщата си с всички изпратени от мен писма за отказ. Вложих хиляди часове и страници в четири романа, които никога не видяха бял свят.
Бенджамин Пърси
Романът не е алегория... Това е чувственото преживяване на друг свят. Ако не влезете в този свят, затаите дъх с героите и се включите в съдбата им, няма да можете да съпреживеете, а съпричастността е в основата на романа. Ето как четете роман: вдишвате преживяването. Така че започнете да дишате.
Азар Нафизи
Познавам ме и близките ме познават. Но за съжаление външният свят смята, че съм някакъв мошеник.
Бени Хин
Мисля, че как изглеждаш е най-важното нещо на света. Ако изглеждаш сладък, сладък си; ако изглеждате умни, вие сте умни и ако не приличате на нищо, вие не сте нищо.
Бетси Байърс
В свят, в който шоуто трябва да продължи, докато приоритетите се променят, трябва да остана гъвкав.
Бетси Биърс
Дайте ми 200 активни 2-годишни деца и аз бих могъл да завладея света.
Бил Козби
Основната цел на бъдещето е да се спре насилието. Светът е пристрастен към него.
Бил Козби
Нищо, което има значение в този свят, не се случва, освен ако лидерите не го ръководят.
Бил Хайбълс
Постоянството е уникална умствена сила; сила, която е от съществено значение за борбата с ожесточената сила на многократните отхвърляния и много други препятствия, които чакат и са част от победата в бързо движещ се, постоянно променящ се свят.
Боб Проктър
Операта е единственото място на света, в което героят получил удар от кинжал в гърдите, започва да пее вместо това, вместо да му изтича кръвта.
Борис Виан
Споделяне на образование, споделяне на книга... това е, което променя света.
Брад Мелцър
Интелигентността е способността да приемате информация от света и да намирате модели в тази информация, които ви позволяват да организирате възприятията си и да разберете външния свят.
Брайън Грийн
Тук, където светът започва и свършва, все едно нищо не спира да се случва.
Брайън Лий О'Мали
Светът трябва да осъзнае, че хетеросексуалноста е не норма, а просто разпространено явление.
Брайън Молко
Предишна
1
...
81
82
(Текуща)
83
...
100
Следваща