Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 76
Животът в провинциална среда ви излага на толкова много прекрасни неща - природния свят и особената структура на живота в малкия град, както и вълнуващото изживяване на откритото пространство.
Сюзън Орлийн
Работата в Токио ме убеди, че противно на това, което хората мислят, това всъщност е един от най-красивите градове в света.
Тадао Андо
Расизмът е признак на невежество според мен. Това са хора, които не са били никъде, не са видели света.
Тайсън Фюри
Нарцистичният акт не е акт. Всъщност съм нарцисист, до голяма степен. Моят свят се върти около мен.
Такър Макс
Големите пет издателски компании са динозаври, които се опитват да оцелеят в свят след метеорите. Те няма да го направят.
Такър Макс
Честно казано, бих предпочел да правя малко по-малко пари, ако това означава да живея в по-добър свят за книги и издателство в бъдеще.
Такър Макс
Човек е пресечена точка на две бездни, еднакво бездънни и еднакво непостижими: външен свят и вътрешен свят.
Татяна Толстая
Стикерът на бронята в света гласи: Животът е гаден и след това умираш. Може би християнските стикери за брони трябва да гласят: Животът е гаден, но след това намираш надежда и нямаш търпение да умреш.
Тед Декър
Никога не си чел Спайдърмен? Да приемеш истинската си идентичност означава да разбереш, че си чужд на този свят. Изрод, остракиран от същите хора, на които искаш да помогнеш.
Тед Декър
Трябва да работим, за да поддържаме тези деца ангажирани със света.
Темпъл Грандин
Това, което се опитах да направя, е да комбинирам личния си опит с научните изследвания. Обичам да преодолявам разделението между личния и научния свят.
Темпъл Грандин
Най-безнадеждното дело на света е да опиташ да определиш характера на човек. Всеки индивид е плетеница от противоречия, колкото по-надарена е личността.
Теодор Драйзер
Нека го кажа така: когато четох, научих, че светът не е толкова малък, колкото къщата ми. И че всички в родния ми град не бяха представители на начина, по който се отглеждаха хората по света. И това ме спаси.
Тери Макмилан
Светът не се променя пред очите ти, той се променя зад гърба ти.
Тери Хейс
Ситуацията, която надделява сега в света, потвърждава факта, че най-добрият способ да се управляват хората е като управлявате техните страхове.
Тим Робинс
Хората днес не стават икономисти, за да направят света по-добро място.
Тим Харфорд
Ако хората можеха да бъдат толкова честни като животните, какъв различен свят щеше да бъде.
Типи Хедрен
Ние не сме герои на този свят, така че знанията ни за неща, които другите герои нямат, са доста забавни.
Том Елис
По времето, когато получих докторската си степен по американски изследвания през 1957 г., бях в изкривената хватка на болестта на нашето време, при която страдащият изпитва непреодолимо желание да се присъедини към "реалния свят". Така започнах да работя за вестници.
Том Улф
В свят, в който непрекъснато се иска да бъдеш "отдаден", е освобождаващо да си дадеш разрешението да бъдеш дилетант. Не се ангажирайте с нищо. Опитайте всичко.
Том Ходжкинсън
Най-богатите половин милиард души в света - това е около седем процента от световното население - са отговорни за петдесет процента от световните емисии.
Том Ходжкинсън
От оценяването на изпита до здравното образование през професионалното обучение до демократичното участие, пътищата към себереализация и успех в света често са плашещи и неясни: пътуванията само привилегированите се чувстват уверени, тръгвайки по тях.
Том Чатфийлд
Предишна
1
...
75
76
(Текуща)
77
...
100
Следваща