Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 75
Той щеше да намери начин да го накара да работи, защото най-накрая разбра, че понякога трябва да повишиш очакванията си. И понякога трябва да предявите претенции към света и хората, които обичате, за да получите това, което най-много желаете.
Синда Уилямс Чайма
Магията е любов. Всички магии трябва да се правят от любов. В момента, в който гневът или омразата оцветят вашата магия, вие сте преминали границата в опасен свят, който в крайна сметка ще ви погълне.
Скот Кънингам
Модата е понякога странен свят. Удивителен, но странен.
Соланж Ноулс
Разбрала съм, че някои мъже до сега не умеят да разговарят с жените. Светът може да се променя, но мъжете винаги си остават неандерталци.
Сонам Капур
Искам да пиша стихове, които са естествени, светещи, дълбоки, щадящи. Мечтая за изкуство, толкова прозрачно, че да можете да гледате и да видите света.
Стенли Кюниц
От толкова дълго време живея на ръба на невидим свят. Понякога се чувствам като разпръснатите отломки, останали след като личността е паднала от небето.
Стив Разник Тем
Никой не е по-голям привърженик на силата на любовта на този свят от мен; както в живота ми, така и в музиката ми.
Стиви Уондър
Мисля, че всеки по света знае, че в оръжейния склад на Англия има инструменти, за да се представи добре на световно първенство. Предизвикателството е да излезеш там и да го докажеш.
Стивън Джерард
Всяко детство има своите талисмани, свещените предмети, които изглеждат достатъчно безобидни за външния свят, но които предизвикват нападение от живи спомени, когато порасналото дете се изправи срещу тях.
Стивън Джонсън
Без визията на Ататюрк, без неговите амбиции и енергия, без неговата изумителна смелост в измиването на традициите, натрупани с векове, днешна Турция нямаше да съществува, а светът щеше да бъде много по-беден.
Стивън Кинзър
Семантиката е за отношението на думите към мислите, но също така и за отношението на думите към другите човешки проблеми. Семантиката е за отношението на думите към реалността - начинът, по който говорителите се ангажират със споделено разбиране на истината и начина, по който техните мисли са закотвени към нещата и ситуациите в света.
Стивън Пинкър
Не мамете света с вашия принос. Дай каквото имаш.
Стивън Пресфийлд
По-малко нараняване за Него е да отрече Неговото същество, отколкото да отрече чистотата му; единият не Го прави Бог, а другият - деформиран, неприятен и отвратителен Бог. Който казва, че Бог не е свят, говори много по-лошо от този, който казва, че Бог изобщо няма.
Стивън Чарнок
Не можеш да преживееш отново живота си, прескачайки ужасните части, без да загубиш това, което го прави полезен. Трябваше да го приемеш като цяло - като света или човека, когото обичаш.
Стюарт О'Нан
Винаги се извивам, когато чета това, което се нарича "творческа нехудожествена литература", а писателят хвърля купища емоции и език към света, надявайки се, че част от тях ще останат.
Стюарт О'Нан
Твърдо вярвам, че накрая светът ще се оправи сам. Повярвай с мен. Поне никой от нас няма да бъде наоколо, за да бъде доказано, че греши.
Стюарт Уайлд
Усмихни се и целият свят ще се засмее с теб, заплачи, и само ти самата ще плачеш.
Сузана Кейсън
Но светът изобщо не спря, тъй като ние изобщо не бяхме в него.
Сузана Кейсън
Светът се нуждае от друго превозно средство, за да накара хората да плащат в брой.
Сузи Орман
- Какво лошо има в това да живееш в света на сънищата? - На теб ти се налага да се събудиш.
Сю Монк Кид
Предполагам, че винаги съм чувствал, че дори светът да приключи, Макдоналдс пак ще бъде отворен.
Сюзан Бет Пфефър
Мразя луната. Мразя приливите и отливите, земетресенията и вулканите. Мразя свят, в който неща, които нямат абсолютно нищо общо с мен, могат да унищожат живота ми и живота на хората, които обичам.
Сюзан Бет Пфефър
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
100
Следваща