Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 74
Лидерството изисква две неща: визия за света, който все още не съществува, и способността да се комуникира с него.
Саймън Синек
Вие богатите хора сте еднакви. Не можеше да ти пука по-малко за другата половина на света. Всички те могат да гладуват до смърт за всичко, което ви интересува!
Сали Уентуърт
Хората са гладни за начин на живот - те търсят начин да бъдат или да действат спрямо света.
Сам Шепърд
Ако не говорех английски, моят свят щеше да бъде ограничен до японеезичната общност и без значение колко талантлив бях, никога не бих могъл да правя бизнес, да търся работа или да участвам в обществени дела извън тази общност.
Самюъл Хаякава
Америка е отворено общество, по-отворено от всяко друго в света. Хората от всяка раса, от всеки цвят, от всяка култура са добре дошли тук, за да създадат нов живот за себе си и семействата си. И какво общо имат тези хора, които влизат в американския мейнстрийм? Английският, нашият споделен общ език.
Самюъл Хаякава
Колкото повече остарявам, толкова повече осъзнавам начините, по които много малки неща могат да променят света. Дребни малки неща, но светът е съставен от малки неща, нали?
Сандра Сиснерос
Има много латино писатели, толкова талантливи като мен, но тъй като се издават в малки издания, книгите ни не се броят. Ние все още сме нелегалните пришълци на литературния свят.
Сандра Сиснерос
Но аз се справям с тази медитация и чрез разбирането съм поставена на планетата, за да служа на човечеството. Трябва да си напомням да живея просто и да не прекалявам, което е постоянна битка в един материален свят.
Сандра Сиснерос
Ню Йорк Сити има традиция на страхотни станции. Има градове по света, които нямат това. Ню Йорк го има.
Сантяго Калатрава
Пътувах много по-малко като възрастен, отколкото като дете, но мисля, че животът на отдалечени места ви дава перспектива за света и хората, което добавя вкус към вашето писане.
Сара Пинбъра
В основата си Майкрософт е компанията за производителност и платформа за света на първо място с мобилни устройства и облак.
Сатя Надела
В света след Сноудън трябва да дадете възможност на другите да изградят свой собствен облак и да имат мобилност на приложенията. Това се дължи както на физичността на компютрите - където скоростта на светлината все още има значение - така и на геополитиката.
Сатя Надела
Който обича себе си, обича целия свят.
Свами Муктананда
Единственият начин да излезем от бедността е да работим усилено. Бедността означава просия в целия свят.
Сембен Усман
Ние искаме да знаем, да живеем; а да се живее означава, от друга страна, да се живее не в слепота и тъмнина, а в света на знанията... И в крайната дълбочина на нашето същество да чувстваме, че светлината на знанията и търсенето на нашето най-висше благо на живота са само две страни от едно и също начало.
Семьон Франк
Принципът на индивидуалната собственост се състои от всички икономически отношения, а целият свят се опира на него.
Сергей Вите
Това, което обичайно в човешкият език се нарича любов, е страст от съприкосновението на две личности, не само средство благодарение на което поколенията идват за земята. Тя също създава живот и в духовният свят. Тя се явява начин за преход от земята към небето, от материалните към духовните неща.
Ани Безант
През 1957, в разгара на надпреварата във въоръжаването, Министерството на отбраната беше решило, че е въпрос на време самолетът, транспортиращ атомна бомба, да се срути на американска земя и да предизвика радиоактивно бедствие, подобно на което светът никога не е виждал.
Ани Джейкъбсън
Винаги съм искал да бъда част от филм, който създава различен свят.
Ансел Елгорт
Понякога чувствата ми стават толкова големи, че просто искам да изплувам в тъмнината. Просто скочи от края на света. Понякога искам да копая, чак до костите на всичко. Понякога, когато копаете, изравяте неща, които може да не искате да намерите. Но там се крият добрите неща.
Сесил Кастелучи
В хода на нашето вечно съществуване ние прекарваме безкрайно повече време в духовния свят от другата страна, отколкото прекарваме в човешкия свят на земята.
Силвия Браун
Сънищата наистина ви разказват за себе си повече от всичко друго на този свят, което някога би могло да ви каже.
Силвия Браун
Предишна
1
...
73
74
(Текуща)
75
...
100
Следваща