Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 73
За мнозина в съвременния свят времето за традиционна медитация и упражнения в седнало положение е почти невъзможно.
Андрю Уейл
Това е един вълнуващ свят. Той е пълен с възможности. Страхотни моменти ви очакват зад всеки ъгъл.
Рич Девос
С риск да изглеждам нечестив, аз всъщност не мисля за себе си като за "писане на хумор". Просто докладвам за света, който наблюдавам, който често е весел.
Ричард Русо
Най-богатият човек на света е не този, който има повече от всички, а този, който се нужда най-малко от всички.
Робин Шарма
Нищо не е по-невярно от схващането, че триумфът на комунизма е неизбежен или че комунистите непрекъснато изтласкват свободния свят в ъгъла.
Робърт Кенеди
В действителност светът вече е безшевна мрежа, от която никоя нация, голяма или малка, млада или стара, не може да се разграничи. Всяко отношение и всяко действие на всяка нация може да повлияе на благосъстоянието и сигурността на всеки друг народ по целия свят.
Робърт Кенеди
Всички прекрасни чувства в света тежат по-малко от едно добро дело.
Робърт Лоуъл
Не беше в книгите. Не беше в църква. Това, което трябваше да знам, беше някъде по света.
Робърт Фулам
Никога, никога не съжалявайте и не се извинявайте, че вярвате, че когато един мъж или една жена реши да рискува да се обърне към света с истина, светът може да спре това, което прави и чува. Има твърде много доказателства за противното.
Робърт Фулам
Исках да бъда гражданин на света, но не по повърхностен начин.
Робърт Фулам
Изцелението е да ни напомня, че не сме преживяванията на света.
Робърт Холдън
Това е светът, в който живеем: що се отнася до икономиката, хората имат емоции; не е като химия или физика.
Робърт Шилър
Никога да отдавай своето лидерство, понеже лидерството над твоят живот и контролът на съдбата ти е нашата най-свещена и свята отговорност пред Бог.
Робърт Шулър
Един човек може да промени света.
Роза Паркс
Умът е най-голямото оръжие в света.
Рой Конли
Външната политика може да означава няколко неща, не само външната политика в тесния смисъл. Тя може да обхваща външната политика, отношенията с развиващия се свят и разширяването.
Романо Проди
Познанието за живота в астралния свят ни води до заключение от основно значение, а именно, че физическият свят е продукт на астралния свят.
Рудолф Щайнер
Когато човекът чува музика, той има чувство за благополучие, защото тези тонове хармонизират с това, което е преживял в света на своя духовен дом.
Рудолф Щайнер
Управлявал съм и пусках вестници по цял свят.
Рупърт Мърдок
Има онази романтична идея за това какво може да бъде книжарница, какво може да бъде библиотека, какво може да бъде магазин. И за мен те са това. Това са места, които отварят врати към други светове, само ако сте отворени към тях.
Рут Райшил
Това, което идва в света, за да обезпокои нищо, не заслужава нито внимание, нито търпение.
Рьоне Шар
Демократизирането на търговията се основава на това всеки да има право да упражнява ролята си на микро потребители, микро производители, микро предприемачи, микро инвеститори и микро иноватори. Достъпът до информация премахва първото препятствие пред изграждането на този смел, нов свят. Информационната асиметрия винаги е била в основата на бедността.
С. К. Прахалад
Предишна
1
...
72
73
(Текуща)
74
...
100
Следваща