Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 72
Не разделям книгите си на исторически романи и останалите. За мен всички те са измислени светове и и двата вида се пораждат от любопитство, някакво разследване на миналото.
Питър Кери
Гласът е най-ревнивата жена на света. Тя живее с тук с теб; ти трябва много добре да се отнасяш с нея, трябва да я глезиш, и трябва да си много нежен.
Пласидо Доминго
Рекламата получава такива удари от света. На партита винаги ви питат: "Не продавате ли просто на хората неща, които не искат?"
Пол Арден
Може би да гледаме през големите бебешки очи - ако можехме - нямаше да е толкова откровено преживяване, колкото мнозина си представят. Може да видим свят, обитаван от предмети и хора, свят, изпълнен с причинно-следствена връзка, действие и морал - свят, който би ни изненадал не със своята свежест, а със своята познатост.
Пол Блум
Недостигът на купувачи, от който светът страда, се разбира лесно не като поради това, че хората не желаят да притежават стоки, а като хора, които не желаят да се разделят с нещо, което може да спечели редовен доход в замяна на тези стоки.
Пол Дирак
Погрешната икономическа вяра в недостига води директно до погрешната теологична вяра, че Бог не иска да сме богати. В края на краищата, в свят на оскъдни физически ресурси, човек може да постигне лично богатство само като вземе богатство от друг - нещо, което един наистина добронамерен, любящ Бог никога не би позволил.
Пол Зейн Пилзър
Каква трябва да е природата на света... ако човешките същества са в състояние да въведат промени в него?
Пол Рикьор
Да, но вижте, кой наистина е предоставил информация за света на всички на Земята? Това беше Уикипедия, нали? И ако питате какво бихме могли да направим, за да накараме дигиталния свят да работи за хората, моделът на Уикипедия е страхотен. Това е модел за дарение.
Пол Ромър
Кой беше най-великият бизнесмен в историята. Най-големият продавач? Рекламодател? Кой?... Това беше Исус... Исус е основател на модерния бизнес... Той вдигна дванайсе души от най-ниските нива на бизнеса и ги накара да се превърнат в организация, която завладя света!
Пол Хардинг
Знаете ли какво ме безпокои? Свят без прегръдки.
Райън Гослинг
Страхувах се да не разочаровам баща си повече от всичко на света.
Райън Рейнолдс
Ню Орлиънс е една от най-вълнуващите, невероятни общности в света. Има толкова богата култура и история и има безброй неща за вършене.
Райън Рейнолдс
Когато станете знаменити, вие ставате непостоянни, вие започвате да живеете в странен паралелен свят - света на илюзиите. Вие нямате време нито за приятелите, нито за семейството. Непонятните неща стават най-важните. Лесно се изпада в заблуждение.
Ранбир Капур
Знаеш ли как някои хора, когато са заедно, някак те карат да се чувстваш по-обнадежден? Да ви накара да се почувствате така, сякаш светът не е лудото място, което е в действителност?
Ребека Уелс
Извършването на проекти от реалния свят е, според мен, най-добрият начин да се учим, а също и да ангажираме света и да разберем за какво става въпрос в света.
Рей Кързуайл
Аз съм изобретател. Започнах да се интересувам от дългосрочните тенденции, защото едно изобретение трябва да има смисъл в света, в който е завършено, а не в света, в който е стартирано.
Рей Кързуайл
Когато видя неща в света, които изскачат пред мен, искам да ги използвам в художествената литература. Може би всеки писател го прави. Просто зависи от това какво претендирате или присвоявате като свое.
Рейчъл Къшнър
Прекарах много време в света на изкуството и предполагам, че слушам как хората говорят. Интересно ми е какво казват и как го казват.
Рейчъл Къшнър
Всяка година прекарвам един месец само в плаване, но все още работя, когато съм на лодката. Никога не отделяте работата от свободното време. Лодка е като вълшебен свят, като малък остров.
Ренцо Пиано
И така, дайте ми един бурен, противопоставен на тихия свят, и аз ще взема бурния.
Андрю Гроув
Ако светът функционира като един голям пазар, всеки служител ще се конкурира с всеки човек навсякъде по света, който е способен да върши една и съща работа. Има много от тях и много от тях са гладни.
Андрю Гроув
Светът е обзет от много проблеми, но според мен това отвличане на центровете за възнаграждения на мозъка ни от електронни медии е потенциално едно от най-разрушителните.
Андрю Уейл
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
100
Следваща