Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 70
У всекиго на света има причина. Ако искаш, ти ще я намериш винаги.
Наоми Уотс
Не е ли най-лошата болка да знаеш, че има лек за болестта на твоето дете и след това да не можеш да го получиш? О, това трябва да е един от най-лошите видове болка в света...
Неди Окорафор
Вместо на родината държа на метаморфозите на света.
Нели Закс
Ние майките скачаме в сърцето на света мелодията на мира.
Нели Закс
Еврейската концепция за евреите като избрания народ, който в крайна сметка трябва да управлява света, действително формира основата на равинския юдаизъм... Еврейската религия сега заема позицията си по-скоро на Талмуда, отколкото на Библията.
Неста Х. Уебстър
За мен се движа от две основни философии: днес знам повече за света, отколкото знаех вчера, и намалявам страданието на другите. Ще се изненадате докъде стига това.
Нийл Деграс Тайсън
Хората не са толкова добри, колкото би трябвало да сме в състояние да съпреживяваме чувствата и мислите на другите, били те хора или други животни на Земята. Така че може би част от нашето официално образование трябва да бъде обучение на съпричастност. Представете си колко различен би бил светът, ако всъщност това бяха "четене, писане, аритметика, съпричастност".
Нийл Деграс Тайсън
Хората, които са в политиката, за да са прави през цялото време, би било по-добре да се захванат с риболов на муха. По-малко опасно е. Политиката, която не се прилага в реалния свят и не се справя с истинските предизвикателства, парадокси и агонии, е хоби.
Нийл Кинък
Колекционирам неща за кукли. Имам работилница за кукли в гаража си. Търсех всяка възможност, за да мога да се включа много творчески в този свят.
Нийл Патрик Харис
Преди бебетата работих много усилено, за да се уверя, че разбирам обкръжението си и разбера къде се вписвам в света, независимо дали е на работа или в социална ситуация.
Нийл Патрик Харис
Всяка галактика, звезда или човек е временният собственик на частици, които са преминали през ражданията и смъртта на същества в огромни пространства от време и пространство. Частиците, които ни карат да са пътували милиарди години из Вселената; дълго след като ние и нашата планета си отидем, те ще бъдат част от други светове.
Нийл Шубин
Често чрез смеха, видим за света, сълзите текат невидими за света.
Николай Гогол
Светът е разделен на три вида хора: Много малка група, която кара нещата да се случват; малко по-голяма група, която наблюдава нещата да се случват; и голямо множество, което никога не знае какво се е случило.
Никълъс Мъри Бътлър
Нищо не носи повече ползи за света от отказването на облаги. Човек, който вече не мисли за загуба и печалба, е човек, при когото няма капка насилие, защото е извън конфликта.
Нисаргадатта Махарадж
В моя случай мога искрено да кажа, че няма невъзможни неща... Когато казвах, че искам да бъда номер 1 в света, а бях на седем-осем години, повечето хора ми се смееха, защото изглежда сякаш имам един процент шанс да направя това и го направих.
Новак Джокович
Искам да помогна на децата в Сърбия и по света, за да могат да сбъднат мечтите си.
Новак Джокович
Трябва постоянно да сте успешни, за да сте един от най-добрите играчи в света и всичко е възможно в живота.
Новак Джокович
Прегърнах, мисля, процеса да стана номер 1 в света, който беше дълъг и труден, но в крайна сметка е по-сладък.
Новак Джокович
Защото зад кулисите, на половината свят в Мексико, бяха проведени две десетилетия агресивни изследвания на пшеницата, които не само позволиха на Мексико да стане самодостатъчен по отношение на производството на пшеница, но и проправи пътя за бързо увеличаване на производството в други страни.
Норман Борлауг
Това е свободно общество. Но не казвайте на света, че можем да изхраним сегашното население без химически торове. Точно тогава тази дезинформация става разрушителна.
Норман Борлауг
Хората, които развиват навика да мислят за себе си като за граждани на света, изпълняват първото изискване за разум в наше време.
Норман Казънс
Настоящият начин на живот на земята е лудост, която все пак е смъртоносна, тъй като е законна. Рационалното съществуване е възможно, но изисква световно съзнание и световен дизайн. Хората, които развиват навика да мислят за себе си като за граждани на света, изпълняват първото изискване за разум в наше време.
Норман Казънс
Предишна
1
...
69
70
(Текуща)
71
...
100
Следваща