Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свят" - страница 3
Музиката може да промени света, защото тя е способна да промени хората.
Боно
Моя баща беше държавен мъж. Аз - само жена политик. Моя баща беше свят. Аз - не.
Индира Ганди
Преди всичко заобичай себе си и всичко останало ще си дойде на мястото. Ти си длъжна наистина да обичаш себе си, ако искаш да достигнеш нещо в този свят.
Люсил Бол
Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб!
Оскар Уайлд
Вие не сте тук само за да изкарвате прехраната си. Вие сте тук за да помогнете на света да живее по-изобилно, с по-добра визия, с по-силен дух за надежди и постижения. Вие сте тук, за да направите света по-богат; и станете по-бедни, ако допуснете да забравите това поръчение.
Удроу Уилсън
Никога не навеждайте главата си. Винаги я дръжте високо и гледайте света право в очите.
Хелън Келър
Жената е най-могъщото същество в света – и от нея зависи да насочи мъжа натам, накъдето иска да го поведе Господ Бог.
Хенрик Ибсен
В един луд свят само лудите са нормални.
Акира Куросава
Музиката не лъже. Ако нещо трябва да се промени на този свят, това може да стане само чрез музиката.
Джими Хендрикс
Едната половина на света не може да разбере удоволствията на другата половина.
Джейн Остин
Важната работа- да се придвижи светът напред, не може да чака да я свършат идеалните хора.
Джордж Елиът
Светът най-много се нуждае от скромни гении, но толкова малко от нас са останали.
Оскар Левант
Две опасности заплашват светът: порядък и безпорядък.
Пол Валери
Светът отваря вратата за онези, които знаят накъде отиват.
Ралф Уолдо Емерсън
Понякога усещам, че целият свят е против мен, но дълбоко в себе си знам, че това не е вярно. Някои по-малки държави са неутрални.
Робърт Орбън
Очакваме с нетърпение времето, когато Силата на Любовта ще замени Любовта на Силата. Тогава светът ни ще познае благословиите на мира.
Уилям Гладстон
Артистът се явява посредник между неговата фантазия и останалият свят.
Федерико Фелини
Има повече глупаци на света отколкото хора.
Хайнрих Хайне
Не търсете печалба от света и не губи душата си. Мъдростта е по-добра, отколкото среброто и златото...
Боб Марли
Да разлюбиш е във висша степен поучително. Известно време виждаш света със съвършено други очи.
Айрис Мърдок
Днес ние се боим от такива прости думи, като добродетел, милосърдие и доброта. Ние не вярваме в старите добри думи, понеже ние вече не вярваме в старите добри ценности. Именно затова светът е болен.
Лин Ютан
Бъди себе си. Светът почита оригиналното.
Ингрид Бергман
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
100
Следваща