Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 99
Главната причина за враждебноста между хората е зависта.
Иван Ефремов
Мразя хората да седят на срещи.
Иванка Тръмп
Хората правят различни планове за това, което наричат живот. И те грешат. В по-голямата част за това са виновни поетите.
Ивлин Уо
Винаги съм искал хората да ме помнят като добър човек, който е добър или лош вратар.
Икер Касиляс
Аз никога не съм плащал на хората за това, че да се преструват, че обичат моите продукти.
Илон Мъск
В края на времето, когато Бог съди нас, хората, просто се надявам, че ще си спомни да съди и себе си.
Индра Синха
В края на краищата хората се преценяват един друг според собствените си чувства. Само скъперникът вижда другите, подлъгани от пари, похотливите, които виждат другите обсебени от желание.
Ирен Немировски
Начинът да привлечете хората в готвенето е да готвите вкусни неща.
Йотам Отоленги
Природата винаги е права - грешките и заблужденията произлизат от хората.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Хората не са научени да бъдат наистина добродетелни, а да се държат правилно.
Какудзо Окакура
Най-добрата инвестиция, която можете да направите, е кожата ви. Това е наистина първото нещо, което хората виждат.
Кандис Камерън Бюр
Хората правят промени в живота си и се смесват и асимилират. Те намират начин да го накарат да работи. Точно там винаги съм поемала грешен завой. Като изобщо не завивам.
Каприс Крейн
Книгите са доказателство за това, че хората са способни да творят магия.
Карл Сейгън
Това правят хората, когато намерят специално място, което е диво и пълно с живот, те го тъпчат до смърт.
Карл Хайасън
Хората по света бъркат терапевтичната стойност на себеизразяването с разрешението да манипулират другите с техните рани.
Каролайн Мис
Разказването на истории е добре, стига да можете да насърчите хората да действат по историите.
Карън Армстронг
Демократите искат да използват властта на правителството, за да направят живота на хората по-добър; Републиканците отговарят, че хората знаят повече от политиците. Смятаме, че и двамата може да се съгласят, че подтикването може да поддържа свободните пазари и свободата, като същевременно насочва хората в добри посоки.
Кас Сънстейн
Фейсбук изглежда смята, че би било освобождаващо, ако каналът за новини на всеки може да бъде персонализиран, така че хората да виждат само и точно това, което искат. Не вярвайте. Това е затвор.
Кас Сънстейн
Хората не са глупави. Те видяха какво се случва на централната гара в Кьолн. Беше създадено беззаконно пространство в средата на надмилионния град. Това трябва да се разгледа и трябва да се направи по трезвомислещ начин.
Алис Шварцер
Една от най-отличителните еволюционни характеристики на хората е нашето необичайно дълго, защитено детство.
Алисън Гопник
Да подкрепим хората, за които се грижим, е присъщо, не е от съществено значение. Това не е нещо, което правим, защото се надяваме да получим някакъв друг резултат.
Алисън Гопник
Ако оставите хората да разбият духа ви и ви отклонят от пътя ви, значи не сте били верни на себе си или на онези, които сте тук, за да се докоснете, на тези, които вярват във вас.
Алисън Дюбоа
Предишна
1
...
97
98
99
(Текуща)
100
Следваща