Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 98
Докато хората вършат задача, те се усъвършенстват в нея.
Емили Остер
Тя е красива по начин, който кара хората да забравят какво щяха да кажат, когато я погледнат.
Емили Сейнт Джон Мандел
Хората мислят, че аз през целият ден съм безумен, но това съвсем не е така, защото по-голяма част от времето си съм щастлив. Изливам цялата си агресия в студиото и после съм ангелски спокоен...
Еминем
Музиката може да утеши, особено хората с чувствителна душа, които още не са се отучили да чувстват, изпитват състрадание, преживяват, без да са станали циници.
Енио Мориконе
Нека го кажем така: ако сте романист, мисля, че започвате с идея от 20 думи, работите върху нея и завършвате с роман от 200 000 думи. Ние, хората с картинни книги или поне аз, започваме с 200 000 думи и намалявам до 20.
Ерик Карл
Правилно проектираната данъчна система може да постигне баланс между подпомагане на бедните и в същото време да даде стимул на хората да работят.
Ерик Маскин
Когато мнението не е принудено, хората могат да бъдат накарани да вярват само в това, което вече "знаят".
Ерик Хофер
Логиката е, че когато предоставяте училища или някакви социални услуги на хората, те нямат избор. Те трябва да вземат това, което им давате, защото те нямат пари да плащат сами за училищата; затова на първо място осигурявате училища.
Естер Дюфло
Тайната подхранва еротичната интензивност, защото ви кара да се чувствате сякаш правите нещо, което е изцяло ваше. Дава ви чувство за автономност, чувство за свобода и чувство за суверенитет. И след това добавяте към това сексуалната енергия. В много случаи хората ще ви кажат, че са спали с човека три или четири пъти, но историята продължава с месеци. Това е важно нещо, защото много хора, които имат афери, често имат много добри сексуални отношения у дома. Това не е задължително история за компенсация. Но делата предлагат различна сексуалност с различен контекст.
Естер Перел
Вероятно е грешка, знаете, че хората правят в Америка, да мислят, че всички страхотни готвачи са мъже ... Все още съм единственият мъж в семейството, който се занимава с този бизнес.
Жак Пепен
Величайшото и неопровержимо чудо - това е вярата на хората в чудесата.
Жан Паул
Хората по-охотно прощават клеветата, отколкото поучението.
Жан Паул
Само в минутите на виждане и разделяне хората знаят, колко любов се таи в сърцето им.
Жан Паул
Хората и природата трябва да съществуват в хармония едни с други.
Жизел Бюндхен
Забавлявам се, не като карам хората да вярват на това, което аз желая, а като им позволявам да вярват на това, което искат. Тези глупаци от парижани заявяват, че съм на петстотин и ги потвърждавам в идеята, тъй като това им харесва.
Алесандро Калиостро
Понякога правя четения и хората не могат да спрат да се смеят, но чета за доста трагични неща. Мисля, че съветският хумор е отчаян хумор, доста типичен за много различни нации, за евреите, украинците и, разбира се, руснаците. Това е отчаяние - просто продължете да се смеете, докато не умрете.
Алина Бронски
Мисля, че това е една от най-силните връзки, която може да възникне между хората: споделяне на страст към определени книги и техните автори.
Алис Стейнбах
Когато имах шоу във френската телевизия, хората ме питаха как сакото ми остава безупречно по време на готвене. Цялата ви зона трябва да бъде чиста - и трябва да я поддържате по този начин.
Жоел Робушон
Доброто образование е толкова важно. Трябва да гледаме на начина, по който хората учат. Не става въпрос само за квалификация за получаване на работа. Става въпрос за образование.
Заха Хадид
В болница хората трябва да могат да имат време за себе си.
Заха Хадид
Хората казват, че проектирам архитектурни икони. Ако проектирам сграда и тя да се превърне в икона, това е добре.
Заха Хадид
Не мисля, че хората разбират силата на социалните медии или на телефоните си.
Зендая
Предишна
1
...
97
98
(Текуща)
99
100
Следваща