Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 97
Театърът има невероятен капацитет да придвижва хората към социални промени, да решава проблеми, да вдъхновява социалната революция.
Ева Енслър
Да купуват телевизионно време и да заобикалят обичайните филтри между обществените и политическите фигури, са много мощни устройства, които хората могат да използват, за да привлекат вниманието, да привличат избиратели. И да получават влияние в нашето общество.
Александър Щиле
Мисля, че хората навсякъде имат едно много ужасяващо чувство, че политиката прелива над главите им, че е решавана от богати интереси, които не ги вземат под внимание. И пречупват законодателния процес в свой собствен интерес.
Александър Щиле
Примирена съм с факта, че хората, които не ме познават, ме ненавиждат.
Едит Ситуел
Вие не трябва да говорите лошо за другите хора. Когато хората говорят гадости, независимо от външният вид, техните лица стават уродливи.
Едуард Айнщайн
Глупостта на хората, а не тяхното твърдо сърце беше голямата причина за бедността в света.
Едуард Белами
Случайните разпределения не са добри неща, защото хората са склонни към риск и този риск се отразява неблагоприятно на тяхното благосъстояние. Ако получите твърде голяма ценова несигурност, не могат да се сключват всички видове дългосрочни взаимноизгодни договори.
Едуард Прескът
В крайна сметка, ако хората изгубят готовността си да признаят, че има моменти в нашата история, когато законността се отличава от морала, ние не просто предаваме контрола върху правата си на правителството, а нашата агенция при определянето на нашето бъдеще.
Едуард Сноудън
Изобретяването на мигновената фотография е в това число и естетическо събитие: то е позволило на хората, които виждат в обкръжаващият ги обикновен свят художествена ценност, получавайки нова среда за изразяване.
Едуин Ланд
Напредък се постига чрез подобряването на хората, а не от подобряването на машините.
Ейдриън Чайковски
Обидно е, че хората с позитивен възглед на света обкръжаващите ги считат в най-добрия случай за наивни, а в най-лошия за глупаци.
Ейми Адамс
Не е необичайно хората да надценяват значението на демонстрирането на своята компетентност и мощ, често за сметка на демонстрирането на своята топлина.
Ейми Къди
Мисля, че трябва да спрат да питат хората на двадесетте години какво искат да направят и да започнат да ги питат какво не искат.
Ейми Полър
Искам да съм заобиколена от хора които правят неща. Аз не искам вече да съм заобиколена от хора които съдят или говорят какво трябва да правят хората. Искам да съм около хора които мечтаят и се подкрепят да правят неща.
Ейми Полър
Имам чувството, че хората не са толкова честни относно собственото си родителство. Вземете всяко тийнейджърско домакинство; кажи ми, че няма викане и конфликт.
Ейми Чуа
Хората казват, че трябва да даваш, докато не те заболи. Казвам, че трябва да давате, докато спре да боли. Знаеш ли какво имам предвид?
Елизабет Бърг
Помислих си за свещеника, който ми беше казал, че много религии смятат, че е по-лесно да бъдем тясно свързани с хората, които обичаме след смъртта, отколкото преди.
Елизабет Бърг
Хората са склонни да се фокусират върху тук и сега. Проблемът е, че след като глобалното затопляне е нещо, което повечето хора могат да усетят в ежедневието си, ще е твърде късно да се предотвратят много по-големи, потенциално катастрофални промени.
Елизабет Колбърт
Хората не се нуждаят от кариера. Хората просто трябва да съществуват.
Елизабет Олсън
Харесвам хората да съответстват на моята енергия.
Елизабет Хърли
Бог е по-далече от хората, от колкото хората от Бога.
Емил Чоран
Едно от големите преимущества от много икономическа теория е, че хората трябва да участват в изглаждането на потреблението.
Емили Остер
Предишна
1
...
96
97
(Текуща)
98
...
100
Следваща