Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 94
Вашите клиенти преценяват всеки аспект на всяка транзакция и оценяват всичко, от любезността на хората до лесното правене на бизнес до качеството на продукта до обслужването след продажбата.
Джефри Гитомър
Хората обикновено са склонни да вярват, че познават другите хора. Родителите вярват, че познават децата си. Съпруги - че познават съпрузите си.
Джилиан Флин
Най-разпространеното в света суеверие е вярата в хороскопи. И има название за хората, вярващи в хороскопи, наричат ги самотни жени.
Джими Кар
Сега хората, когато казвам това, ме поглеждат и казват: "За какво говориш, Джо? Искаш да ми кажеш, че трябва да харчим пари, за да не фалираме?". Отговорът е да, точно това ти казвам.
Джо Байдън
Външната политика е като човешките отношения, само хората знаят по-малко един за друг.
Джо Байдън
Едно от нещата, в които никога не съм бил обвиняван, е, че не ми пука за хората.
Джо Байдън
Преувеличавам, когато съм ядосан, но никога не съм обикалял да казвам на хората неща, които не са верни за мен.
Джо Байдън
Хората не могат да търпят необяснима безполезност.
Джон Д. Макдоналд
Хората по цял свят са наследили една болест: те са уверени, че първо проблемите в живота решава икономиката, и като второ, тези проблеми се решават интелектуално.
Джон Касаветис
Атеизмът е приказна история за хората, които се страхуват от Светлината.
Джон Ленокс
Ние всички имаме тайни и всички ние имаме нашите измами. Актьорството в най-добрия случай е свързано с измама на хората и това ни прави още по-интересни.
Джон Литгоу
Музиката е международен език за изразяване на емоции и чувства на хората. Това е най-популярният жанр на съвременните изкуства, където мисля, че има достатъчно за всички.
Джон Лорд
Хората наистина се интересуват от това, което другите хора казват за тях.
Джон Мейър
Нетърпелив съм. Обикновено хората мислят, че знаят всичко за промяната и не се нуждаят от помощ. Техният подход е по-скоро ориентиран към управлението, отколкото към лидерството. Това е много разочароващо.
Джон П. Котър
Винаги създаваме нови инструменти и техники, за да помогнем на хората, но основната рамка е изключително устойчива, което означава, че трябва да има нещо общо с естеството на организациите или човешката природа.
Джон П. Котър
Не книгите променят хората; абзаците го правят, понякога дори изречения.
Джон Пайпър
Понякога съм мислил, че най-здравите хора, хората, които са просто много уравновесени, много щастливи, вероятно имат по-ниски постижения от другите хора. Моят вид ирационалност е страх или безпокойство.
Джон Ронсън
Интересно е как хората са чувствителни към езика и как работи.
Джон Сандфорд
Като читател имам много кратък период на внимание и ниска толерантност към скуката и намирам, че това е полезно с моето писане. Ако ми е скучно да пиша нещо, съжалявам хората, които след това ще се опитат да го прочетат.
Джон Скалзи
Част от това, което ни прави хора, е това, което означаваме за другите хора и това, което хората означават за нас.
Джон Скалзи
Научете се да не забелязвате хората, които не ви харесват. Понеже хората на които вие не се харесвате са два вида: или са глупаци, или са завистници. Глупаците след година ще ви заобичат, а завистниците ще умрат, така и не разбрали вашата тайна за превъзходството над тях.
Джон Уилмът
Човечеството никога няма да спечели траен мир, стига хората да използват пълните си ресурси само за военни задачи. Докато все още сме в мир, нека мобилизираме потенциалите, особено моралните и духовните, които обикновено запазваме за война.
Джон Фостър Дълес
Предишна
1
...
93
94
(Текуща)
95
...
100
Следваща