Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 93
Няма да позволя на хората да ми налагат правила, които нямат смисъл за мен. И аз живея и работя много извън литературния свят и литературната система. Това, което мислят и в какво вярват и какви са техните правила не означават нищо за мен.
Джеймс Фрей
Важно е да се запитате: Как съм полезен на другите? Какво искат хората от мен? Това може много да разкрие за какво сте тук.
Джеймс Хилман
Ние подхождаме към хората по същия начин, по който подхождаме към нашите автомобили. Водим горкото дете на лекар и питаме: "Какво му е, колко ще струва и кога мога да го взема?"
Джеймс Хилман
Това е единственият начин, по който можем да се измъкнем от това да сме толкова човекоцентрирани: да останем привързани към нещо различно от хората.
Джеймс Хилман
Думата сила има такова общо негативно значение в нашето общество. За какво говорят хората? Говорят ли за мускули или за контрол?
Джеймс Хилман
Много е важно хората да гледат надолу към следващото поколение.
Джеймс Хилман
Хората доста често са ексцентрични.
Джейн Смайли
Е, всъщност всички - всички - в цялата нация имат достатъчно неща в живота си, за да пишат за това, което е интересно, че биха могли да напишат своята автобиография. И в крайна сметка затова намирам хората за интересни.
Джейн Смайли
Днес хората са много по-евтини, от техните дрехи.
Джейсън Стейтъм
Предполагам, че в моя собствен живот, неприкосновеността на личния живот, анонимността и мистерията на изгубването са важни. Също така смятам, че хората са загадъчни и сложни, независимо от това, което правят и колкото и да се опитват да разкрият собствената си мистерия.
Дженифър Игън
Успехът не означава, че ти можеш да работиш по-малко и да се обръщаш към хората като с лайна.
Дженифър Лорънс
Хората, които на площадката ви преместват стола и носят бутилки с вода, го правят, защото им плащат, а съвсем не защото вие им харесвате.
Дженифър Лорънс
Опитът ми е, че хората са много по-симпатични, ако те видят как нараняваш.
Дженифър Нивън
Аз съм молещ се атеист. Когато чуя сирена на линейка, моля за благословия за хората в беда, знаейки, че никой не слуша. Мисля, че това е просто навик на внимателност.
Джералдин Брукс
Моралната сигурност може да оглуши хората за всяка истина, различна от тяхната собствена.
Джералдин Брукс
Опитвам се да промъкна малко образование в забавлението. Ние не проповядваме на хората, но се опитваме да им дадем много силни послания.
Джереми Уейд
Умението да слушаш е също толкова важно, колкото и умението да говориш. Ако вие умеете да слушате, хората ще ви считат за добър събеседник.
Джеси Вентура
Аз съм от доброжелателната страна на асоциалните. Нямам нищо против хората, но бих предпочел да няма много от тях наоколо.
Дж. Р. Уорд
Книгата всъщност не е контейнерът за книгата. Самата книга е разказът. Това е нещото, което хората създават.
Джеф Безос
За хората, които са читатели, четенето е важно за тях.
Джеф Безос
Хората вече забравят колко полезност получават от интернет - колко полезност получават от електронната поща, колко полезност получават дори от прости неща като брошури онлайн.
Джеф Безос
Много е трудно да накарате хората да се съсредоточат върху най-важните неща, когато сте в разцвет.
Джеф Безос
Предишна
1
...
92
93
(Текуща)
94
...
100
Следваща