Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 92
Вашата работа е да вдъхновявате хората от вашия квартал да се измъкнат.
Джей Зи
Не, не ме интересува политиката. Имам нулев интерес. Имам интерес към надеждата и хората.
Джей Зи
Просто искам да науча хората как да се чувстват комфортно. Спри да се плашиш толкова.
Джейдън Смит
Не обвинявам хомосексуалистите, че са ядосани, когато хората казват, че са избрали да бъдат гей, защото не го правят.
Джеймз Добсън
Четенето е най-добрата възвръщаемост на инвестицията. Трябва да изживеете целия си живот, за да познаете един живот. Но с четенето можете да познаете хиляди животи на хората почти без разходи. Какво страхотно завръщане!
Джеймс Алтъчър
Просто мисля, че е време, в което има много несигурност. Хората поставят под въпрос живота и окончателността на живота и какво се случва в живота след смъртта. Мисля, че понякога, когато религиите не отговарят на определени въпроси, хората търсят другаде.
Джеймс Ван Прааг
Телевизията е отговорност не само за забавлението на хората, но и за използването на тази телевизионна медия в положителни начини да учи хората и да ги просвещава.
Джеймс Ван Прааг
Хората са отговорни за характера на своя Конгрес.
Джеймс Гарфийлд
Някои смятат, че има нещо нередно в подобряването на хората.
Джеймс Д. Уотсън
Когато фактите се променят, вие променяте мнението си. Знам, че понякога това е трудна концепция за хората.
Джеймс Карвил
Лъжата е акт на кражба. Той открадва вярата на хората и ги кара да се възмущават.
Джеймс Лий Бърк
Когато хората сключат договор с дявола и му дадат климатизиран офис да работи, той не се връща лесно у дома.
Джеймс Лий Бърк
Когато нещата започнат да вървят лошо, възприемането на хората го влошава.
Джеймс Мирлийс
Противно на това, което хората мислят, робувам на книгите си.
Джеймс Мичънър
Трябва винаги да утвърждаваме принципа, че хората на този континент сами имат право да решават собствената си съдба.
Джеймс Полк
За да бъде тълпата умна, хората в нея трябва да бъдат не само разнообразни в своите перспективи, но и, относително погледнато, независими един от друг. С други думи, хората трябва да мислят за себе си, вместо да следват примера на хората около тях.
Джеймс Суровецки
В условия на несигурност хората, както и другите животни, се събират заедно за защита.
Джеймс Суровецки
Компаниите, като хората, не обичат много да се променят.
Джеймс Суровецки
Лишаването от работа може да подкопае доверието на хората и чувството им за възможност; а работодателите, често несправедливо, са склонни да приемат дългосрочната безработица като сигнал, че нещо не е наред.
Джеймс Суровецки
Фактът, че индустриите набъбват и отслабват, е реалност на всяка икономическа система, която иска да остане динамична и да реагира на променящите се вкусове на хората.
Джеймс Суровецки
Да си безработен е дори по-пагубно за хората, отколкото бихте очаквали. Освен очевидната вреда - бедност, затруднено изплащане на дългове - изглежда, че пряко засяга здравето на хората, особено здравето на по-възрастните работници.
Джеймс Суровецки
Всеки човек е само половината. Първата половина е създадена от нас самите, а втората половина от това, какво мислят хората за него.
Джеймс Франко
Предишна
1
...
91
92
(Текуща)
93
...
100
Следваща