Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 89
Хората, които изграждаха космическата програма - както съветската, така и американската - бяха читатели на научната фантастика.
Грегъри Бенфорд
Прекалено дълго време политиците и хората на власт се измъкваха без да правят нищо за борба с климатичната криза, но ние ще се погрижим повече да не им се измъква. Ние стачкуваме, защото ние сме си свършили домашното, а те не.
Грета Тунберг
Мисля, че е лудост хората да се събират тук, за да говорят за климата и пристигат тук с частни самолети.
Грета Тунберг
Хората страдат, хората умират, цели екосистеми се сриват. Ние сме в началото на масово изчезване и всичко, за което можете да говорите, са пари и приказки за вечен икономически растеж.
Грета Тунберг
Колкото по-високо става вашият профил, толкова по-добре осъзнавате, че хората там може да ви мразят.
Греъм Нортън
Хората, в които искам да вярвам, са родените за любовта и революцията.
Дадзай Осаму
Хората, които стигат до 100, живеят в среда, където редовно ги тласкат към физическа активност.
Дан Бютнер
Когато хората ми ръкопляскат, казвам, не ръкопляскайте за мен, пляскайте за това, което Бог е направил.
Дани Трехо
Мозъците на хората съдържат механизъм, който е предназначен да дава предимство на лошите новини.
Даниел Канеман
Има много неща, които можете да откриете за роботиката. Много от тях са просто твърде фантастични, за да могат хората да повярват.
Даниел Х. Уилсън
Роботите са интересни, защото съществуват като истинска технология, която наистина можеш да изучаваш - можеш да получиш степен по роботика - и те притежават и цялата тази поп-културна недвижима собственост, която вземат в съзнанието на хората.
Даниел Х. Уилсън
Когато една лъжа се повтаря дълго време, хората започват да вярват.
Данило Киш
Хората са незавършени произведения, които погрешно мислят, че те са завършени.
Даниел Гилбърт
Изследванията показват, че хората обикновено не са наясно с причините, поради които правят това, което правят, но когато са помолени за причина, те лесно предоставят такава.
Даниел Гилбърт
Хората искат да бъдат щастливи, а всички останали неща, които искат, обикновено са предназначени да бъдат средство за тази цел.
Даниел Гилбърт
Хората, които са оптимисти, възприемат провала като нещо, което може да се промени, за да успеят следващия път, докато песимистите поемат вината за провала, приписвайки го на някаква характеристика, която са безпомощни да променят.
Даниъл Голман
Просто няма учтив начин да кажем на хората, че са посветили живота си на илюзия.
Даниъл Денет
Не мисля, че винаги съм прав, но бих искал да дам възможност на хората да стигат до обосновани заключения, като използват систематичен начин на гледане на нещата.
Даниел Левитин
Мисля, че хората получават удовлетворение от това, че живеят за кауза, която е по-голяма от тях самите. Те искат да оставят отпечатък. Пишейки книги, аз се опитвам да направя това по скромен начин.
Даниъл Пинк
Човешките реакции към роботите варират в зависимост от културата и се променят с течение на времето. В Съединените щати сме ужасени от роботите-убийци. В Япония хората искат да се сгушат с роботи-убийци.
Даниел Х. Уилсън
Това правят хората, които те обичат. Обгръщат те с ръце и те обичат, когато не си толкова мил.
Деб Калети
Ако пускането, да оставиш хората и нещата да се оправят по начина, по който те се нуждаеха, без твоята помощ беше най-важното, тогава беше и най-трудното.
Деб Калети
Предишна
1
...
88
89
(Текуща)
90
...
100
Следваща