Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 88
Установих, че хората разказват истории, без да знаят това.
В. С. Притчет
Когато всичко е наред, лесно е да бъдем заедно: това е като сън, знам дишам и само. Трябва да сте заедно, когато е лошо - за това са сливат хората.
Валентин Распутин
Планините имат правила. те са строги правила, но те са налице и ако ги спазвате, сте в безопасност. Планината не е като хората. Планината е искрена. Оръжията за завладяването й съществуват във вас, във вашата душа.
Валтер Бонати
Страхотната библиотека не трябва да бъде голяма или красива. Не е задължително да има най-добрите съоръжения или най-ефективния персонал или най-много потребители. Страхотна библиотека осигурява. Тя е включена в живота на общността по начин, която го прави незаменима. Страхотна библиотека е тази, която никой не забелязва, защото тя винаги е там и винаги има това, от което хората се нуждаят.
Вики Майрън
Хората, които смятат, че Бог е на тяхна страна, са способни на най-нечовешки постъпки.
Винс Флин
Достигнах ерата на самопознанието, така че не знам нищо. Хората, които твърдят, че знаят нещо, са отговорни за по-голямата част от суетата в света.
Вислава Шимборска
Ако искате да кажете нещо на хората, ако почувствате нещо към тях сега, кажете го сега, иначе никога няма да имате тази възможност.
Виталий Гиберт
Аз съм враг на всякакви чудеса и не вярвам, че хората могат да бъдат възкресени. Но завиждам на вярващите - за тях има утешение.
Виталий Гинзбург
В началото на кариерата ми хората искаха да чуят музика за протест, за опитите да се променят нещата.
Айс Кюб
Хората, които са съгласни със всичко, не са най-добрите граждани.
Всеволод Майерхолд
Хората, ще откриете, обикновено не са добри или лоши. Понякога те са само малко добри и много лоши. И понякога те са най-вече добри с малко лошо. И повечето от нас, е, падаме някъде по средата.
Габриел Зевин
Хората, които не четат, все едно са инвалиди.
Гари Олдман
Искате ли да прочетете книга? Това изисква самоанализ. Това изисква време далеч от хората и време далеч от постоянната нужда да общувате и да се свързвате.
Гари Щейнгарт
И още искам да бъда музикант. Според мен, музиката е най-краткият път към емоциите и чувствата на хората и най-простият за себеизразяване.
Гаспар Улиел
Мисля, че писателите много приличат на адвокати. Ние се храним с нещастията на хората, дори на себе си.
Гейл Андерсън-Даргац
Аз съм Гордън Рамзи, за бога: хората знаят, че съм непостоянен.
Гордън Рамзи
Хората са малки богове.
Готфрид Лайбниц
Хората не винаги са такива, каквито изглеждат.
Готхолд Ефраим Лесинг
Не трябва да бъдем доволни да представим християнството като най-надеждната позиция, която да заемаме сред конкурентните възможности. По-скоро християнската вяра е единствената разумна перспектива, достъпна за хората.
Грег Бансен
Ако над закона на държавата не е признат божествен закон, тогава законът на човека е станал абсолютен в очите на хората - тогава няма логическа бариера за тоталитаризма.
Грег Бансен
Може би имате търпението да измислите някакъв сложен, дългосрочен, ироничен начин да се върнете към хората, които са ви онеправдали, но това сте вие.
Грег Кокс
Целта на всяка индустриална революция е да направи занаятите и уменията остарели и по този начин да направи хората взаимозаменяеми и евтини.
Грег Паласт
Предишна
1
...
87
88
(Текуща)
89
...
100
Следваща