Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 87
Винаги съм по пижама, освен ако не знам със сигурност, че хората ме снимат.
Бетани Франкел
Ние приемаме предложенията, които хората ни дават и изграждаме най-добрата реалност, която можем за тях.
Бетси Биърс
Нашите главни цели са хората, които са измъчвали и убивали Сергей Магнитски. Но второстепенните ни цели са онези хора, които са се възползвали от престъплението, че е бил убит или са улеснили прането на пари за тези хора.
Бил Браудър
Всеки ден трябва да има маршове, които да разказват на хората за негативността на наркотиците и как наркотиците ни помагат да се държим негативно.
Бил Козби
Това се случи с хората. В Конституцията се казва за хората, от хората, за хората... но хората, които влязоха в службата, влязоха в длъжност и забравиха за хората.
Бил Козби
Един от недостатъците на известността е, че хората ви обръщат много повече внимание, отколкото би трябвало. Американските знаменитости са постоянно под наблюдение и всяка тяхна дума подлежи на проверка. Така че, внимавайте какво желаете, ако желаете слава. Никое човешко същество не трябва да бъде златна рибка.
Бил О'Райли
Предпазните мрежи за бедните и хората в неравностойно положение са задължителни за всяка състрадателна нация, но насърчаването на хората да продължат, когато не е абсолютно необходимо, е позорно.
Бил О'Райли
Работа, която не може да бъде доставена, никога не трябва да се обещава. Несправедливо е да се повишават надеждите на хората по този начин.
Бил О'Райли
Хората, които се занимават сериозно с нещо, винаги правят място за това в своите графици. Ако молитвата е важна за вас, тогава ще намерите време да я направите.
Бил Хайбълс
Преминаването на времето не е стабилно нещо. Хората се опитват да го измерват, но изглежда, че някои дни са натъпкани години, а други преминават за миг на око. Някои дни имат значение, а други не.
Блу Балиет
Социалните медии предизвикват разкритие, че ние, хората, имаме глас и чрез демократизацията на съдържанието и идеите можем отново да се обединим около общи страсти, да вдъхновим движения и да запалим промяната.
Брайън Солис
Боят може да изрази неща, които хората може да не могат да кажат с думи.
Брандън Лий
Някои си представят, че разликата между рая и ада е въпрос на география. Не е така. Разликата е много по-очевидна при хората, които живеят там.
Брандън Мъл
Баща ми казва, че хората, които настояват да им се доверите, обикновено не го заслужават.
Брандън Мъл
На улиците на Лос Анджелис хората се боят да се слеят с тълпата.
Брет Ийстън Елис
Не ми харесва, когато хората слагат чиниите си в съдомиялната машина, без да ги търкат правилно, защото излиза с тези малки бели точки и след това не можете да ги извадите. И вие трябва да ги премиете.
Брит Робърсън
Бизнесът е само да даде възможност на хората, нито повече, нито по-малко. Бизнесът трябва да признае този основен факт.
Брус Дикинсън
Когато се свързваме с другите в нашите духовни общности, трябва да го правим в настроение, че това са хората, с които живея, и те вероятно биха били също хората, с които напускам това тяло.
Бхакти Тиртха Свами
Отнасяйте се към всеки човек с бхакти и грижа, сякаш успехът или провалът на вашия собствен духовен живот зависи от това. Не се притеснявайте как се отнасят с вас. Начинът, по който се отнасяте към хората, е същият, по който се отнасяте към Гуру и Кришна.
Бхакти Тиртха Свами
Историите променят хората, докато статистиката им дава нещо за спор.
Бърни С. Сийгъл
Поразява ме, когато хората говорят, че при електронната музика няма душа и винят компютрите. Соча ги с пръст, като им казвам: "Тук няма душа!". Ти не можеш да виниш компютъра. Ако в музиката няма душа, то е защото никой не я е вложил в нея. И това не е по вина на инструмента.
Бьорк
Важно е да не вярвате прекалено много на хората.
В. С. Найпол
Предишна
1
...
86
87
(Текуща)
88
...
100
Следваща