Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 86
Чувствам се, че съм по-добрата версия на себе си е на хартия... Предпочитам хората да ме познават на хартия.
Арън Соркин
Когато мислим за състоянието на икономиката, не мислим по отношение на паричния поток. Мислим по отношение на ефекта върху ежедневието на хората.
Аун Сан Су Чи
Чух, че хората навсякъде искат определени основни свободи, дори ако живеят в напълно различна културна среда.
Аун Сан Су Чи
Мисля, че досега стана ясно, че не съм много доволна от думата надежда. Не вярвам в хората, които само да се надяват.
Аун Сан Су Чи
Най-добрият начин да помогнем на Бирма е да дадем възможност на хората от Бирма, да ни помогне да имаме достатъчно самочувствие, за да получим това, което искаме за себе си.
Аун Сан Су Чи
Не разбирам защо хората казват, че съм пълна с кураж. Чувствам се ужасно изнервена.
Аун Сан Су Чи
Като цяло хората се чувстват по-спокойни от участието си в политиката. Те не се плашат както преди.
Аун Сан Су Чи
Според мен най-голямата награда, която може да получи всяко правителство, е одобрението на хората. Ако хората са щастливи и хората са в мир и правителството е направило нещо за тях, това е най-голямата награда, която мисля, че всяко правителство може да се надява.
Аун Сан Су Чи
Понякога си мисля, че пародията на демокрацията може да бъде по-опасна от крещящата диктатура, защото това дава възможност на хората да избягват да правят нещо по въпроса.
Аун Сан Су Чи
Иска ми се хората да не смятат за мен за светица - освен ако не са съгласни с определението за светец, че светец е грешник, който продължава да се опитва.
Аун Сан Су Чи
Либералната психика иска да защити малцинствата, да се извини за империализма, колониализма, робството и ужасяващото отношение към чернокожите по време на движението за граждански права. В същото време те искат да продължат да защитават правата на хората.
Аян Хирси Али
Трябва да оставите хората да правят свои собствени избори и да ги уважавате, дори ако това е вашето собствено дете. И това ми беше отнето. Баща ми почина, мислейки, че все пак трябва да се върна към неговия начин на вярване.
Аян Хирси Али
Това, което ми се струва обезсърчително винаги, е да стоя на сцена и да говоря с хората, независимо дали са съгласни с мен или не.
Аян Хирси Али
Вашите мисли пораждат вашите страхове. Вие сте първопричината, хората само отразяват този страх обратно.
Байрон Кейти
Когато инжектираме хората с позитивност, техните перспективи се разширяват. Те виждат голямата картина. Когато им инжектираме неутралитет или негативизъм, периферното им зрение се свива. Няма голяма картина, няма точки за свързване.
Барбара Фредриксън
Трябва да се присъедините към всяко друго движение за свободата на хората.
Баярд Ръстин
Всъщност има много кръстосване между шарлатаните и фармацевтичните компании. Те използват същите трикове и тактики, за да накарат хората да купуват техните хапчета, но фармацевтичните компании могат да си позволят да използват малко по-сложни версии.
Бен Голдейкър
В културата на академичната медицина има това своеобразно сляпо петно около това дали отказът от резултатите от изпитването е неправомерно поведение на научните изследвания. Хората, които работят във всяка индустрия, могат да подсилят представите си за това какво е добре.
Бен Голдейкър
За хората е характерно да приемат страната на победителя, даже ако неговото мнение се разминава с тяхното собствено.
Айзък Азимов
Успехът на дявола зависи от невежеството на хората.
Бени Хин
Хората се опитват да съкратят страданията си вместо да увеличат щастието си.
Бернар Вербер
С всичките си книги се интересувам откъде идват хората във връзка с това кои са...
Бернардин Еваристо
Предишна
1
...
85
86
(Текуща)
87
...
100
Следваща