Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 85
Адвокатите, лекарите и стоматолозите ограбват хората до кожа. Писателите са оставени да умрат от глад, да се самоубият или да полудеят.
Чарлз Буковски
- Защо не можеш да се отнасяш с хората прилично? - От страх.
Чарлз Буковски
Първото нещо, което трябва да знаете за хората, е, че не знаете първото нещо за тях.
Чарлс Къминг
Хората забравят, че пътят към нищото, също започва с първата крачка.
Чък Паланюк
Много пъти съм научавал, че никога не съдиш за книга по корицата. Подобно на хората, вътрешността е важна.
Шанън Хейл
О, но аз харесвам моите гъски. Подобно на котките не може да им се каже какво да правят и като кучетата те са лоялни и като хората говорят при всяка възможност.
Шанън Хейл
Майка ми казва, че камъкът трае вечно, но хората не го правят и това ги прави по-ценни.
Шанън Хейл
Отново и отново, откакто бях много малък, виждам неща, които са на път да се случат. Можете да го наречете повишена интуиция; можете да го наречете видения... виждам го като подарък. Моята роля е да дам на хората повишена осведоменост, да покажа, че по принцип можем да променим света.
Шари Арисон
Хората гледат на мен като на духовна... но аз съм и много логична, много бизнес настроена. Двете се събират.
Шари Арисон
Не трябва просто да обмисляме желанието на правителството да прави това, което иска. Винаги трябва да обмисляме съпротивата на хората. Културата на иранците не позволява на правителството да завлече хората в дълбоки проблеми или реакция. Може би правителството го иска, но културата не го позволява.
Ширин Ебади
Аз съм гласът на хората в Иран, чиито гласове са безмълвни и чиито искания не могат да бъдат чути от останалия свят.
Ширин Ебади
Обикновено във всяка революция хората са съсредоточени върху това, който иска да има най-много власт. Но най-важното са законите, които са писани през това време.
Ширин Ебади
Трябва да вярваме в хората, които са близо до вас, и да ги оцените, и тогава те ще станат за вас талисман на късмет.
Шон Бийн
Не искам да давам съвети на хората относно техните религиозни вярвания, но мисля, че не е умно да залагате срещу силата на науката, за да разберете природния свят. Преди хиляда години беше, че ако искате да обясните защо луната се движи през небето, трябва да призовете Бог.
Шон Карол
Не чакайте хората да умрат, за да им подарите цветя.
Шон Кови
Харесвам идеята за сдържана емоция, защото съм израснал през по-голямата част от живота си, чувствайки се по този начин. Като тийнейджър хората винаги казваха, че не съм изразителен и винаги правеха грешката да мислят, че не чувствам нищо, защото не реагирам на нещата.
Шон Тан
Научих, че това е много дълъг брак, правейки телевизионно шоу. Харесвам хората, с които работя, да са хора, които ми харесват, така че искате да изберете хора, които са толкова развълнувани и ентусиазирани като вас.
Шонда Раймс
Защо хората искат да говорят помежду си? Искам да кажа, какво винаги се опитват да разберат за другите?
Шърли Джаксън
Не трябва да правите прибързани преценки за хората, дори и да са врагове. Никога не знаеш какви глупости може да са се случили в живота им.
Ървин Уелш
Хората винаги казват, че цените са твърде високи. Когато се окажат правилни, ги помазваме. Когато се окажат грешни, ние ги игнорираме. Те обикновено са правилни и грешни около половината от времето.
Юджийн Фама
Хората не се отдалечават от домовете си, освен ако не могат да направят плащанията. Това е индикация, че сме в рецесия.
Юджийн Фама
Не е важно, какво сте направили, главното е да съумеете да убедите хората, че сте направили много.
Артър Конан Дойл
Предишна
1
...
84
85
(Текуща)
86
...
100
Следваща