Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 84
Започнах да пиша и се привързах към писането от ранна възраст. Започнах с писане на поезия и експериментиране с диалози: скромни пиеси, с други думи. Освен това описвах надълго и нашироко начина на живот на хората в района.
Хасан Бласим
Много знания във всякакъв вид организация е това, което наричаме знание за задача. Това са неща, които хората, които отдавна са били там, разбират, че са важни, но може да не знаят как да говорят за тях. Често се нарича култура на организацията.
Хауърд Гарднър
Животните знаят много повече, от хората. Кучетата могат по-рано да почувстват земетресение. Птиците прелитат половината земно кълбо, за да намерят своето гнездо. Ако хората по често слушаха животните, те не биха правили толкова грешки.
Хелън Гърли Браун
Хората често са ме питали дали това, което знам за любовта, я е развалило за мен. И просто казвам "Едва ли". Можете да знаете всяка една съставка в парче шоколадова торта и след това, когато седнете и ядете тази торта, все още можете да почувствате тази радост.
Хелън Фишер
Прекарваме живота си в опити да се разбираме с хората, за да можем да запазим работата си, да запазим браковете си заедно, за да можем да отгледаме децата си правилно.
Хелън Фишер
Защо изпитваме ревност? Терапевтите често разглеждат демона като белег от детска травма или симптом на психологически проблем. И е вярно, че хората, които се чувстват неадекватни, несигурни или прекалено зависими, са склонни да бъдат по-ревниви от другите.
Хелън Фишер
Хората са търсили любовни отвари още от обществата на ловците и събирачите.
Хелън Фишер
Хората пишат поезия, романи, ситкоми - за любов.
Хелън Фишер
Като група антрополозите не обичат много хората, които работят в света на бизнеса.
Хелън Фишер
Важното е да се обещае нещо на хората, а не всъщност да се спазват тези обещания. Хората винаги са живели само с надежда.
Херман Брох
Хората в днешно време не знаят за Студената война и САЩ.
Хидео Коджима
Обикновено, когато хората композират за филм, вие им давате филма и те го гледат, и те го композират.
Хидео Коджима
Искам да покажа на хората как има вариации и различни тълкувания на добро и зло.
Хидео Коджима
На птиците са дадени крила, на рибите перки, а на хората които живеят сред природата - изучаване и познаване на природата; това са техните криле.
Хосе Марти
Хората са по-склонни да ме отминават на улицата, без да ме разпознават, и това е добре.
Хюго Уивинг
Хората казват, че си роден невинен, но това не е вярно. Наследяваш всякакви неща, за които не можеш да направиш нищо. Наследяваш своята идентичност, своята история, като белег по рождение, който не можеш да измиеш. ... Ние се раждаме с обърнати назад глави, но майка ми казва, че трябва да се изправим пред бъдещето сега. Трябва да спечелите собствената си невинност, казва тя. Трябва да пораснеш и да станеш невинен.
Хюго Хамилтън
В интерес на истината има само две реалности: тази за хората, които са влюбени или се обичат, и тази за хората, които стоят извън всичко това.
Чарлз Бакстър
Хората, които не желаят да се смирят с нашето минало, не могат да станат част от нашият живот.
Чарлз де Линт
Казано накратко и на езика на хората от улицата, това означава, че Бог е добър, че човекът е безсмъртен и че както сеем, така трябва да жънем.
Чарлз Ледбитър
Моята фантазия е да има ресторант, в който няма писани менюта, но където просто питаш хората, за какво си настроен? Риба? Месо? Бяло вино?
Чарли Тротър
Нещата са толкова лоши, колкото се опасявате, че са. Хората са толкова лоши, колкото си мислите, че са. Вселената не я интересува.
Чарли Хюстън
За да започнеш да спасяваш света, трябва да спасяваш хората един по един, да спасиш всичко - това е романтизъм или политика.
Чарлз Буковски
Предишна
1
...
83
84
(Текуща)
85
...
100
Следваща