Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 83
Как казвам, това има толкова голямо въздействие върху това, което хората мислят за мен, колкото това, което казвам.
Франк Лунц
В момента чета Евангелията и не мога да намеря доказателства за вида на Христос, който хората изглежда са измислили и създали. Няма доказателства за Христос, кротък и кротък. Мога да намеря Христос състрадателния, нежния, но също така намирам много темпераментен, агресивен, страстен и често ядосан мъж през много време. Ще изберем човек с такава широта, който е огромна фигура. Вярвам, че Христос е живял като личност. Не мисля, че това може да се оспори.
Франко Дзефирели
Хората объркват икономистите и икономическата политика.
Франко Модиляни
Хората, които са в състояние да разберат, че са изложени на риск от някакво заболяване, независимо дали става въпрос за рак на гърдата или сърдечно заболяване, се страхуват да получат тази информация - въпреки че може да им е полезна - поради опасенията, че ще загубят здравната си застраховка или работата си.
Франсис Колинс
Хората лесно вярват в това, което страстно желаят.
Волтер
Много по-полезно е да се изучават не книгите, а хората.
Франсоа дьо Ларошфуко
Старият монах каза: "Основната грешка, която хората правят, е да мислят, че щастието е целта!"
Франсоа Лелорд
Хората понякога преценяват пороците и добродетелите само въз основа на това, което не им харесва или това, което им е от полза.
Франсоа Фенелон
Хората, които мразят истината, също мразят хора, които имат смелостта да я изразят.
Франсоа Фенелон
С други думи, ние се интересуваме от анатомичните и психичните характеристики на хората, живеещи в една и съща биологична, географска и социална среда и както се определя от тяхното минало.
Франц Боас
Всичко би било наред, ако всичко беше върнато в ръцете на хората, а ние ще трябва да го върнем обратно в ръцете на хората.
Фред Хамптън
Хората трябва да бъдат въоръжени, за да имат власт, разбирате ли.
Фред Хамптън
Вярвам, че страхът е най-ефективното средство за унищожаване на душата на индивида - и душата на хората.
Ануар Садат
Хората мислят твърде исторически. Те винаги живеят наполовина в гробището.
Аристид Бриан
Градското планиране е дълга история на градове (и техните плановици), които виждат и съзнателно не виждат хората, които живеят в тях. Работата в градоустройството ме кара да разглеждам града като организъм, като машина за живеене в...
Аркади Мартин
Вярвам в това, че някога хората действително са били малки маймуни. В крайна сметка, всяко утро, когато се погледна в огледалото, предавам поздрави на Дарвин. В такива моменти неговата правота е особено очевидна.
Хавиер Бардем
Целта на всяка проповед се състои в това, да подбуди хората да живеят съгласно нравствените принципи. И ние трябва да знаем, какви са тези принципи.
Хадън Робинсън
Както е известно, хората строят своя живот и определят съдбата си във вечността под влияние на идеи.
Хадън Робинсън
Ако признаете, че да заглушите опонента си със сила означава да спечелите интелектуален спор, тогава вие признавате правото да заглушите хората със сила.
Ханс Айзенк
Ако свърша добра работа, хората няма да се интересуват дали съм зелен или имам три глави.
Харви Милк
Нищо не обвързва хората с техния лидер така както общият враг. Гласоподавателите не променят правителствата си по време на война.
Харви Фиърстайн
Хората бяха такива, каквито бяха, а не такива, каквито той ги искаше.
Хари Търтълдав
Предишна
1
...
82
83
(Текуща)
84
...
100
Следваща