Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 82
Когато пораснах, родителите ми ми казаха: "Завърши вечерята си. Хората в Китай и Индия гладуват." Казвам на дъщерите си: "Завършете домашното си. Хората в Индия и Китай гладуват за вашата работа."
Томас Фрийдман
От безкрайното разнообразие на образите на човешката фантазия хората са сътворили безкрайно количество видове богове.
Томас Хобс
Можете да обучите хората как да изпреварват собствения си конфликт.
Уангари Маатаи
Искам да забавлявам хората, да ги разсмивам, независимо от сцената или на екрана. Ако е необходимо, мога да танцувам на масата.
Уил Смит
Хората често запълват с гняв празнините в своя ум.
Уилям Олджер
Как можем да съдим справедливо за характерите и заслугите на хората, за мъдростта или глупостта на действията, освен ако нямаме... точно познаване на всички подробности, така че да можем да живеем така да се каже във времената и сред лицата, за които четем, виждаме с техните очи и разсъждаваме и решаваме според техните предпоставки?
Уилям Уилбърфорс
Измервайте напредъка си с опита си с Божията любов и нейното упражняване пред хората.
Уилям Уилбърфорс
Хората са най-добрите пазители на своите права и е тяхна отговорност да се въздържат от намеса или осуетяване упражняването на свещените законодателни функции на тяхното правителство.
Уилям Хенри Харисън
Често казват, че въображението управлява хората. Но по-вярно би било да се каже, че хората са управлявани от липсата на въображение.
Уолтър Бейджхот
Но нито безкрайната сила, нито безкрайната мъдрост не могат да дарят божество на хората. За това би трябвало да има и безкрайна любов.
Уолтър Милър
Мисля, че целият въпрос за самоконтрол, целият въпрос за силата на волята е да помогне на хората да разберат, че има безкрайни техники за самопобутване, които могат да бъдат изключително полезни и са много прости.
Уолтър Мишел
Хората, които живеят заедно, естествено улавят външния вид и излъчването един на друг и без да имат една и съща черта, те свиват нещо в цялото лице, което поразява като прилика.
Фани Бърни
Хората са подобни на виното: ако с годините стават по-добри, то значи, че те са с много високо качество.
Филип Бувар
Хората и светът са отровни един за друг.
Филип Дик
Бих искал да мисля... че хората в кръчмите ще говорят за моите стихове.
Филип Ларкин
Актьорите са отговорни към хората, пред които играят.
Филип Сиймур Хофман
Бог обича хората заради това кой е Бог, а не заради това кои сме ние.
Филип Янси
Никога не съм виждал Исус да чете лекции на хората за необходимостта да приемат слепотата или куцото като израз на Божията тайна воля; по-скоро той ги излекува.
Филип Янси
Демокрацията очевидно е нещо, от което не искаме да се отказваме, но създава хаос. Това означава, че човекът в съседство може да прави каквото си иска и това създава сблъсък на мисленето. В градовете това означава, че хората строят каквото си искат.
Франк Гери
При определени проекти, при големи публични проекти, хората определено се интересуват от това да ги направят по-зелени, но при по-малки проекти с ограничен бюджет това може да бъде по-трудно.
Франк Гери
Хората ме питат дали съм артист или архитект. Но мисля, че са еднакви.
Франк Гери
Не знам защо хората наемат архитекти и после им казват какво да правят.
Франк Гери
Предишна
1
...
81
82
(Текуща)
83
...
100
Следваща