Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 81
Хората не искат да бъдат милионери - те искат да изпитат това, което вярват, че само с милиони могат да си купят.
Тим Ферис
Хората днес не стават икономисти, за да направят света по-добро място.
Тим Харфорд
Ако хората можеха да бъдат толкова честни като животните, какъв различен свят щеше да бъде.
Типи Хедрен
След като привлечете вниманието на хората, имате по-голямата отговорност да им кажете нещо ценно.
Тобаяс Фордж
Това беше едно от най-изненадващите ми открития, когато се впуснах в историята на среднизъм: Когато всъщност получите данните, рядко улавяте някого. Което тогава поставя въпроса, защо използваме това като еталонен стандарт за хората?
Тод Роуз
Добре е да се преструвате, че хората са едномерни, като по размер на тялото; проблемът идва, когато забравите, че просто се преструвате.
Тод Роуз
Талант - наистина, всички са съгласни, той е многоизмерен и често се пренебрегва при стандартните оценки. Това не е трудно за приемане от хората.
Тод Роуз
Фактът, че можете да кажете на хората неща, които другите хора само мислят, винаги е забавно. Това е чудесен инструмент и за комедийни моменти.
Том Елис
Ако някога чуя, че хората ще изгорят моите записи, ще им донеса всичко, което имам.
Том Йорк
Не съм универсалист и начинът, по който говоря за окончателната загуба, е следният: хората се покланят на идоли - пари, каквото и да е. Тяхната човечност се прекроява около идола - ставате като това, на което се покланяте. Това е един от основните духовни закони.
Н. Т. Райт
Хората се оплакват от удивителните ми знаци, но аз честно казано мисля, че това е начинът, по който хората мислят. Не мисля, че хората мислят в есета; това е един удивителен знак към друг.
Том Улф
Щастие е, че съм писател, защото това ми помогна да разбера свойствата на думите. Те са това, което направи живота сложен. В битката за статус в животинското царство силата и агресивността са били изключително важни. Но сред хората, след като придобиха реч, всичко това се промени.
Том Улф
В края на деня филма трябва да е хубав, да е забавен и да накара хората да си мислят "Хей, нямаше как да прекарам времето си по-добре"
Том Ханкс
Хората са твърде сложни същества, за да ги разберете напълно.
Том Ханкс
Злодеите са най-сложните герои. Те олицетворяват всичко най-лошото, което има в хората и в човешката природа. Те имат всичко, от което се страхуваме, с което не бихме искали да се сблъскаме в живота.
Том Хидълстън
Един аспект от бързия живот в Лондон, който никога не съм разбирал, например, е обичаят във фитнеса. Защо хората ходят на фитнес?
Том Ходжкинсън
Мениджър е помощник на хората си.
Томас Дж. Уотсън
Хората се делят на два вида: хора на словото и хора на действието. Първите говорят, вторите действат. Аз съм от двете групи. За мен няма средства, позволяващи ми да се изразя адекватно. Аз на никого не мога да обясня своите замисли. Аз не конкретизирам. Никога нямам време да размишлявам за тях. Аз работя през цялото време.
Антони Гауди
Мисля, че е възможно до известна степен да се направят тези сравнения. Проблемът е в детайла, с който може да се направи сравнението. Разбира се, първото място за подобно сравнение би било да се поискат показания от различни хора и хората да бъдат докладвани за това, което преживяват.
Антонио Дамазио
Не мисля, че хората трябва да бъдат насърчавани да изглеждат като Кейт Мос; Мисля, че това е неразумно. Мисля, че нормалното човешко тяло трябва да бъде прославено. По същия начин, ако имате нужда от пръчка, за да се измиете, не сте здрави.
Антъни Бурдейн
Хората като цяло се гордеят с храната си. Готовност за ядене и пиене с хора без страх и предразсъдъци... те се отварят за вас по начин, който някой посетител, който е подтикнат от история, може да не получи.
Антъни Бурдейн
Хората със златни сърца биха направили капитализма, комунизма или социализма красиви.
Антъни де Мело
Предишна
1
...
80
81
(Текуща)
82
...
100
Следваща