Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 80
Ако хората се опитват да ви съдят или засрамват, че правите безопасни, по взаимно съгласие неща, които ви правят щастливи, мога да ви гарантирам, че те са лоши хора.
Такър Макс
Общите отзиви на читателите обикновено са доста безполезни. 99% от хората дават обратна връзка, която е неуместна, глупава или просто грешна. Но този 1% от хората, които дават добра обратна връзка, са безценни.
Такър Макс
Продадох милион книги, защото имам много фенове, а не защото хората ме мразят.
Такър Макс
Всичко, което отразява човешкото състояние върху хората в развлекателната среда, е изкуство.
Такър Макс
Мисля, че медиите от XX век се занимаваха с измама на хората - и красотата на Интернет е, че вече не можете да лъжете.
Такър Макс
Книгите са толкова евтини и лесни за получаване, че хората не си правят труда да ги крадат, което е основното правило на пиратството, което музикалният бизнес научи твърде късно.
Такър Макс
Мъжете ще се отнасят с вас така, както им позволите. Няма такова нещо като "заслужаване" на уважение; получавате това, което изисквате от хората.
Такър Макс
Хората, които са прекалено образовани, стават склонни към риск.
Тамара Мелън
Мисля, че аутистичните мозъци обикновено са специализирани мозъци. Хората с аутизъм са по-малко социални. Необходим е тон процесорно пространство в мозъка, за да има всички социални вериги.
Темпъл Грандин
Хората, които са богати, трудно разбират поведението на бедните хора. Икономистите не са изключение, тъй като и те трудно разбират предпочитанията и ограниченията на оскъдицата, които определят избора, който правят бедните хора.
Теодор Шулц
Някои може да кажат, че не трябва да повдигаме нови различия между хората; не трябва да издигаме нови граници, по-скоро трябва да накараме старите да изчезнат. Но мъжете, които мислят по този начин, са симпатични мечтатели; и идеята за родна земя все още ще процъфтява, когато прахът от костите им ще изчезне безследно във ветровете. Всемирното братство дори не е красива мечта. Антагонизмът е от съществено значение за най-големите усилия на човека.
Теодор Херцел
Хората не са толкова заинтересовани от гледането на филми за проблемите на жените.
Тери Гар
В крайна сметка хората трябва да се научат да живеят заедно.
Тери Гилиъм
Хората не мислят. Моята цел в работата е да ги накарам да мислят. Медиите правят точно обратното.
Тери Гилиъм
Не мисля, че хората, които имат деца, се държат егоистично или безкористно. Да има дете, което ще бъде обичано, от родители, които се обичат, е важното.
Тери Джоунс
Хората искат да светят, да оставят тревогите си и мъртвата си кожа зад себе си.
Тери Макмилан
Нека го кажа така: когато четох, научих, че светът не е толкова малък, колкото къщата ми. И че всички в родния ми град не бяха представители на начина, по който се отглеждаха хората по света. И това ме спаси.
Тери Макмилан
Приемам това, което хората чувстват и мислят, особено когато то е различно от, много сериозно и го намирам за освобождаващо.
Тери Макмилан
Забелязах, че хората се занимават твърде много с негативното, с това, което не е наред. ... Защо не опитаме по друг начин, да погледнем в пациента и да видим положителни неща, просто да докоснем тези неща и да ги накараме да разцъфнат?
Тик Нят Хан
Питам хората какво правят в продажбите, колко пари са направили миналата година, какви са разходите им за продажби, а те дори не знаят. Ако не знаете номерата си, ще фалирате. Не ме интересува колко добър е вашият продукт.
Тилман Фертита
Не знаете какви всъщност са хората, докато не са подложени на голям стрес.
Тим Алън
Овластяването на хората е ключова част от това, което кара работата с отворен код, тъй като в крайна сметка иновациите обикновено идват от малки групи, а не от големи структурирани усилия.
Тим О'Райли
Предишна
1
...
79
80
(Текуща)
81
...
100
Следваща