Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 79
Само защото хората искат да ядат бургер, не означава, че искат да се срещнат с кравата.
Стив Бушеми
Хората, на които им липсва яснота, смелост или решителност да следват собствените си мечти, често ще намерят начини да обезкуражат вашите. Живейте с вашата истината и НИКОГА не спирайте!
Стив Мараболи
Няма по-голяма сила за промяна от хората, вдъхновени да живеят по-добър живот.
Стив Мараболи
В по-голямата си част се чувствам наистина комфортно от това, което съм дал на хората. Искам да им го дам отново.
Стиви Уондър
Организациите, които упълномощават хората по-надолу по веригата или се опитват да се отърват от големите йерархични вериги и позволяват вземането на решения на по-местно ниво, в крайна сметка са по-адаптивни и издръжливи, тъй като в проблема има повече умове.
Стивън Джонсън
Това, което казвам е, че хората имат по-добри идеи, ако са свързани с богати, разнообразни мрежи от други индивиди. Ако се поставите в среда с много различни перспективи, вие самите ще имате по-добри, по-остри и по-оригинални идеи. Не че мрежата е умна.
Стивън Джонсън
Ако хората вярват, че се женят от любов и свободен избор, а не от задължение, те са по-склонни да решат, ако любовта умре, че свободният избор да се съберат заедно не е по-важен от свободния избор да се разделят и да търсиш любовта другаде; женените по дълг очакват по-малко любов като начало и това, което дългът е събрал, дългът може да запази заедно.
Стивън Картър
Новите медии и мобилните развлечения правят революция в начина, по който хората научават за света.
Стивън Кинзър
Когато хората казват, че спасителите на животни са луди, това, което наистина имат предвид, е, че спасителите на животни споделят редица основни вярвания, които ги правят лесни за маргинализиране. Сред тях е убеждението, че Рене Декарт е бил магаре.
Стивън Котлър
Либерализмът изисква хората без оръжие да могат да казват на хората с оръжие какво да правят.
Стивън Холмс
Може би именно този призрак най-много преследва работещите мъже и жени: планираното остаряване на хората е парче с планираното остаряване на нещата, които те правят. Или продават.
Стъдс Търкъл
Повечето от нас, като работника на поточната линия, имат работа, която е твърде малка за нашия дух. Работните места не са достатъчно големи за хората.
Стъдс Търкъл
Ключът към успеха е да повишите собствената си енергия; когато го направите, хората естествено ще бъдат привлечени от вас. И когато се появят, таксувайте ги!
Стюарт Уайлд
Хората са пазителите на световното богатство; ако искаш да ти дадат малко, трябва да си мил с хората!
Стюарт Уайлд
Хората трябва да се научат: ако нямат бисквитки в буркана с бисквитки, не могат да ядат бисквитки.
Сузи Орман
Хората често се паникьосват, когато пазарите падат и разпродават акциите си - но тогава те не са в играта, когато пазарите се справят добре.
Сузи Орман
Светът се нуждае от друго превозно средство, за да накара хората да плащат в брой.
Сузи Орман
Понякога се смея на факта, че хората казват, че имам добър стил.
Суки Уотърхаус
Мразя луната. Мразя приливите и отливите, земетресенията и вулканите. Мразя свят, в който неща, които нямат абсолютно нищо общо с мен, могат да унищожат живота ми и живота на хората, които обичам.
Сюзан Бет Пфефър
Целта на нашия живот е да добавим стойност към хората от това поколение и тези, които следват.
Т. Харв Екър
Ако мога да създам пространство, което хората не са преживявали преди и ако то остава с тях или им дам мечта за бъдещето, това е структурата, която се стремя да създам.
Тадао Андо
Работата в Токио ме убеди, че противно на това, което хората мислят, това всъщност е един от най-красивите градове в света.
Тадао Андо
Предишна
1
...
78
79
(Текуща)
80
...
100
Следваща