Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 78
Ако кажете на хората достатъчно пъти, че са нещастни, непълноценни, вероятно луди и определено егоистични, непременно ще дойде сива сутрин, когато се събудят с началото на неприятна настинка и се чудят дали са самотни, а не просто сами.
Сара Мейтланд
Не съм естествен изследовател и не се затъвам в това, но мисля, че ако го разберете правилно през първата половина, хората ще ви простят и след това можете да продължите с историята.
Сара Пинбъра
Пътувах много по-малко като възрастен, отколкото като дете, но мисля, че животът на отдалечени места ви дава перспектива за света и хората, което добавя вкус към вашето писане.
Сара Пинбъра
Хората казват, че съм хубаво момиче, което казва ужасни неща. Склонна съм да твърдя обратното на това, което мисля. Надявате се, че абсолютната сила на това надхвърля и достига до публиката.
Сара Силвърман
Искам хората на предната линия да се гордеят с това, което правят, и да си дадат разрешение да завършат нещата по начини, с които могат да се гордеят.
Сатя Надела
Поетът съществуваше сред пещерните хора; той ще съществува сред хората от атомната епоха, защото той е присъща част на човека. Дори религиите са родени от нуждата от поезия, която е духовна потребност и именно чрез благодатта на поезията божествената искра живее вечно в човешкия кремък.
Сен-Джон Перс
Хората се променят, когато в тях има надежда.
Сергей Минаев
Понякога търпим неуспехи, а понякога печелим гръмки победи. Затова се надявам, че хората които ни поддържат ще бъдат винаги с нас.
Серхио Рамос
Ако наистина искате да направите приятел, отидете в нечия къща и хапнете с него... хората, които ви дават храната, ви дават сърцето си.
Сесар Чавес
Аз съм организатор, а не профсъюзен лидер. Един добър организатор трябва да работи усилено и дълго. Няма преки пътища. Просто продължаваш да говориш с хората, да работиш с тях, да споделяш, да обменяш и те идват заедно.
Сесар Чавес
Обичам, когато хората имат собствена творческа визия, когато човек се откроява и опитва различни неща.
Сиара
Изготвянето на списък с покани за парти извежда най-лошото от всички. Именно тогава влизат в сила нашите най-безмилостни оценки на хората, които познаваме.
Сидни Харис
Християнството не е "духовна" религия, както някои религии на изток. Това е интензивно "практична" религия, имаща своите морални корени в практичността на юдаизма. Той не е създаден да промени начина, по който хората мислят или вярват, колкото да промени начина, по който действат.
Сидни Харис
Собствениците щедро обичат своите домашни любимци, поради което много от неагресивните кученца стават извън контрол, когато пораснат. Хората просто не осъзнават, че кучето им трябва да ги уважава като водач на глутницата.
Сизар Милан
Той щеше да намери начин да го накара да работи, защото най-накрая разбра, че понякога трябва да повишиш очакванията си. И понякога трябва да предявите претенции към света и хората, които обичате, за да получите това, което най-много желаете.
Синда Уилямс Чайма
Комбинацията от руминация и негативно настроение е токсична. Изследванията показват, че хората, които размишляват, докато са тъжни или объркани, вероятно ще се чувстват обсадени, безсилни, самокритични, песимистични и като цяло негативно пристрастни.
Соня Любомирски
Хората, които прощават, са по-малко склонни да бъдат омразни, депресирани, враждебни, тревожни, гневни и невротични.
Соня Любомирски
Хората, склонни към радостно очакване, умели да получават удоволствие от гледането напред и да си представят бъдещи щастливи събития, са особено склонни да бъдат оптимисти и да изпитват интензивни емоции.
Соня Любомирски
Знам само, как да накарам хората да се смеят.
Стан Лаурел
След близо 6000 години доказателства по темата, едно нещо е ясно: хората, които се оказват лидери във всяка организация, голяма или малка, често са най-лудите момчета наоколо.
Стенли Бинг
Никога не се чувствам обременен или претоварен от работата си. Хората ти казват да намериш нещо, което обичаш за кариера, и аз го направих. Това ме кара да се чувствам голям късметлия.
Стефан Пастис
Стендъп комик се изправя пред публиката и получава незабавна обратна връзка. Крия се зад комикса и ако хората не ми пишат, не знам какво мислят.
Стефан Пастис
Предишна
1
...
77
78
(Текуща)
79
...
100
Следваща