Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 77
Опитвам се да поставя във всеки от филмите си някакво послание. Не искам да прекалявам, защото не искам хората да се дразнят от това, но е добре да имам съобщение.
Роланд Емърих
Защо се твърди, че ако хората не могат или не могат да се грижат за собствените си нужди, хората от правителството могат да го направят за тях?
Рон Пол
Когато нещата вървят зле, хората търсят изкупителни жертви. Просто не вярвам, че оградите или боеприпасите с бодлива тел на нашата граница ще решат някой от нашите проблеми.
Рон Пол
Вече има толкова много медии с интернет и хора и толкова лесно и толкова евтино да започне вестник или да започне списание, има само милиони гласове и хората искат да бъдат чути.
Рупърт Мърдок
Трябва да се освободим от страха от провал в тази страна. В Америка хората започват нещата, провалят се и се отърсват и започват нещата отново. Животинският дух на капитализма е по-силен там.
Рупърт Мърдок
Индия винаги променя хората и аз не съм изключение.
Рут Прауър Джабвала
Невъзможно е да се отрече, че хората на власт са изправени пред повече изкушения от обикновените граждани.
Рут Уестхаймер
Успехът във войната и запазването на социалната рамка на страната като цел е най-малкото равна по значение на благосъстоянието на хората.
Саймън Кузнец
Хората не купуват това, което правите вие; те купуват защо го правите. И това, което правите, просто доказва това, в което вярвате.
Саймън Синек
Хората не купуват КАКВО правите, а купуват ЗАЩО го правите.
Саймън Синек
Ако президентът оценява доверието, оказано му от хората, тогава той няма право да го предаде, като се откаже от президентската лента, за да спаси собствения си живот.
Салвадор Алиенде
Поставен в исторически преход, аз ще платя за лоялност към хората с живота си.
Салвадор Алиенде
Хората трябва да се защитават, но не трябва да се жертват.
Салвадор Алиенде
В капиталистическото общество винаги има неравенства между класата и богатството. Хората, които наследяват пари и имущество, винаги ще смятат себе си за по-добри от тези, които трябва да работят за това.
Сали Уентуърт
Хората са гладни за начин на живот - те търсят начин да бъдат или да действат спрямо света.
Сам Шепърд
В интерес на тираните е да сведат хората до невежество и порок. Защото те не могат да живеят в никоя страна, където преобладават добродетелта и знанието.
Самюел Адамс
Постоянната армия, колкото и да е необходима в някои моменти, винаги е опасна за свободите на хората. На такава сила трябва да се гледа с ревниво око.
Самюел Адамс
В реален смисъл хората, които са чели добра литература, са живели повече от хората, които не могат или не искат да четат. Не е вярно, че имаме само един живот за живеене; ако можем да четем, можем да живеем толкова повече животи и толкова видове животи, колкото пожелаем.
Самюъл Хаякава
Мисля, че хората трябва да четат приказки, защото сме гладни за митология, която да говори на нашите страхове.
Сандра Сиснерос
Винаги казвам на хората, че съм станал писателка не защото съм ходил на училище, а защото майка ми ме е водила в библиотеката. Исках да стана писателка, за да мога да видя името си в каталога с карти.
Сандра Сиснерос
Когато сърцето ви е разбито широко, вие също сте отворени както за неща, които са красиви, така и за неща, които са тъга. След като хората не са тук физически, духовното остава, ние все още се свързваме, можем да общуваме, можем да даваме и получаваме любов и прошка. Има любов, след като някой умре.
Сандра Сиснерос
Хората винаги критикуват. Не позволяват това да те сломи. Достигайки своите цели е най-добрата форма на отмъщение.
Сара Джесика Паркър
Предишна
1
...
76
77
(Текуща)
78
...
100
Следваща